nlc.hu
Szabadidő

Meghalt Balltze, a híres mém-kutya

Meghalt Balltze, a híres mém-kutya

Szomorú hír.
Meghalt Balltze

Meghalt Balltze, a híres shiba inu, aki 2017-ben népszerű mémmé vált – jelentette be gazdija az Instagramon. A 12 éves eb daganatos megbetegedéssel küzdött, és pénteken sajnos nem ébredt fel egy műtétjéből.

Balltze 2017-ben lett híres, mikor hongkongi gazdája megosztott róla egy képet az Instagramon, ahogy gyanakodva szemléli a kamerát, a képből mém lett, a kutyus pedig híres lett.

Balltze gazdája arra kérte a rajongókat, hogy ne legyenek szomorúak:

„Egy kerek, mosolygós fejű shiba inu, ami összekötött téged, és engem. Sokaknak segített a járvány alatt, és sokaknak okozott örömöt. De a küldetése most véget ért. Úgy hiszem, hogy most az égen rohangál, és sok finom falatot eszik az új barátaival”

Balltzének webshopja is volt, ahol a hozzá köthető dolgokat lehetett kapni. Az eredeti terv az volt a terv, hogy a befolyó pénzt az orvosi ellátásra fordítják majd. A bejegyzésben a gazdi írta, hogy mivel a kutyus meghalt, állatokkal foglalkozó jótékonysági szervezeteknek adja majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top