nlc.hu
Szabadidő

Rendőrök Taylor Swift koncertjén

Egyenruhás rendőrök csápoltak Taylor Swift koncertjén

Nagyon menők, ahogy ott rázták a legnagyobb slágerekre!
Taylor Swift koncert rendőrökkel

Taylor Swift tavasszal kezdte meg az Eras Tour nevű koncertturnéját, amelynek eddig 52 állomása volt az Egyesült Államokban. Egy koncert buli három óra hosszú, a set listen pedig összesen 44 dal szerepel, amelyből kettő mindig meglepetés. A 33 éves énekesnő jövőre folytatja a turnét, immár Európában, Dél-Amerikában, Ázsiában és Ausztráliában. 

Az Eras Tour bevétele becslések szerint 2024. márciusa környékén, a szingapúri koncert után éri el az egy milliárd dollárt. Ha ez megtörténik, akkor Taylor letaszítja a trónról Elton Johnt, aki a 2023-ban lezárt Farewell Yellowbrick Road nevű turnéja alatt 887 millió dollár bevételt szerzett.

Legnagyobb bánatunkra Swift nem jön Budapestre – pedig még Karácsony Gergely is levelet írt neki -, és további rosszír, hogy a környező országokban ugyan lesz koncert, de azok szinte mind teltházasak.

Szóval aligha fogjuk látni, ahogyan a magyar rendőrök rázzák arra, hogy 

Players gonna play, play, play, play, play
And the haters gonna hate, hate, hate, hate, hate (haters gonna hate)
Baby, I’m just gonna shake, shake, shake, shake, shake
I shake it off, I shake it off…

Az amerikai rendőrök viszont elképesztően jól szórakoztak munka közben Taylor dalain. Mondjuk talán nem ez a legmeglepőbb, hanem az a nő, akinek Swift egyik koncertje alatt folyt el a magzatvize.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top