nlc.hu
Szabadidő

Kivonul a Discovery két csatornája

Két közkedvelt tévécsatorna is kivonul Magyarországról

Még év végéig nézhetjük őket.
warnerbros

A Warner Bros. Company (WBD) két, a portfóliójába tartozó tévécsatorna elérhetőségét is megszünteti a régió több országában,  köztük Magyarországon – vette észre a Media1 a román médiapiaccal foglalkozó Paginademedia.ro nevű szakportálon, valamint a cseh Mediaguru.cz oldalon közöltek alapján.

A lap szerint a Discovery Science és a DTX (Discovery Turbo Extra)  is el fog tűnni hamarosan a kínálatból. A Discovery több piacról is kivonul, ide tartoznak Közép- és Kelet-Európa országai, Délkelet-Európa egyes államai, a Közel-Kelet és Törökszország, illetve a balti államok is – írták.

A csatornák már csak 2023 végéig lesznek elérhetők a magyar kínálatban. A cég portfólió optimalizálással magyarázta a döntést.

Magyarországon kívül Románia, Csehország, Szlovákia, Bulgária, Szerbia, Szlovénia, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Montenegró, Macedónia, Albánia, Görögország, Ciprus, Málta, Izrael, Lettország, Litvánia, Észtország, Törökország, Irán, Libanon, Palesztina, Tunézia, Algéria, Irak, Líbia, Katar, Egyesült Arab Emírségek, Bahrein, Jordánia, Marokkó és Szaud-Arábia nézői is búcsút vehetnek a csatornáktól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top