nlc.hu
Szabadidő

Koncert tematikája képrejtvény

Meg tudod oldani 1 perc alatt ezt a képrejtvényt?

Nem egyszerű a feladvány, úgyhogy szükség lesz arra, hogy sasszemmel nézd át a képet.

Lassan teljesen véget ér a nyári koncertszezon. Szép volt, jó volt, elment a hangunk és többszörösen túlléptük (bocsánat: ugráltuk) a napi lépésszámot. Ez pedig – egészen a jövő nyári megőrülésig – nagyon is hiányozni fog. Igen, még a csápolás közben ránk öntött sörre is nosztalgiával gondolunk vissza. Most azonban rakhatod el emlékbe a belépőket, és vághatod le az alkarodat ellepő fesztiválbelépőket. Úgyhogy ideje stílusosan búcsúztatni ezt az időszakot.

Ezért örültünk annyira, amikor rábukkantunk erre a vadiúj, koncert tematikájú képrejtvényre. Mindegy milyen műfajban mozogsz, ez a fejtörő téged is meg fog szólítani – mert tudjuk, hogy imádod a kihívásokat. A feladat pedig egyáltalán nem lesz egyszerű. A cél megtalálni az elrejtett mikrofont egy perc alatt. Csakhogy a feladvány készítői szerint ez nagyjából lehetetlen. Sőt: a legügyesebbeknek is több, mint egy percre volt szüksége a mikrofon levadászására. Tízből két embernek azonban nem sikerül a megoldás, és idő előtt feladják a játékot.

Készen állsz?

Képrejtvény

És íme a megoldás:

Képrejtvény megoldás

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top