nlc.hu
Szabadidő

Feketepiacos jegyek a magyar-szerb meccsre

Százezer forintért is kínálnak belépőt a feketepiacon a magyar-szerb focimeccsre

Hasznot akarnak húzni a jegyüzérek.

Három óra alatt elkelt az összes jegy a magyar labdarúgó-válogatott következő, október 14-i mérkőzésére, a Szerbia elleni Európa-bajnoki selejtezőre. Sokan azonban hasznot akarnak húzni a hatalmas érdeklődésből: a jegyüzérek több mint százezer forintért is kínálnak belépőt a meccsre a feketepiacon – írja a Magyar Nemzet.

Eladó jegyek. II. kategória. 4 db egymás mellé, 120 ezer Ft/darab” – ez csak egy hirdetés a sok közül. Akad, aki egész portfóliót kínál több kategóriában külön árakért. Aki pedig kifogásolta a hatszoros árat, miközben 8500 volt az eredeti, a következőket válaszolták neki: “Ez a mai ára, holnap lesz, aki elviszi 60-ért”.

Szurkolók a Magyarország - Csehország barátságos labdarúgó mérkőzésen

Szurkolók a Magyarország – Csehország barátságos labdarúgó mérkőzésen 2023. szeptember 10-én – Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

Mint a lap megjegyzi, kérdés, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség tud-e bármit tenni a jelenség megfékezésére. Az ugyanis árt az ügynek, hogy az elkötelezett szurkolók helyett első körben nepperek jutnak belépőhöz.

Marco Rossi csapata amúgy a 4 lejátszott mérkőzésen szerzett 10 pontjával vezeti a selejtezőcsoportot a 2. helyen álló, ugyancsak tízpontos szerbek előtt. A rivális ugyanakkor egy mérkőzéssel többet játszott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top