nlc.hu
Szabadidő

Johnny Depp budapesti forgatása

Kaotikusan halad Johnny Depp budapesti forgatása – gyakran itt sem jelenik meg, akárcsak a koncertjén

A filmet készítő csapat szerint nehézkes együtt dolgozni a világsztárral.

Lassan halad a Modi című film forgatása Budapesten, ugyanis időnként eluralkodik a káosz – értesült a Blikk a stábtól. Olykor híre-hamva sincs Johnny Deppnek, aki hajlamos többet bulizni a kelleténél.

Johnny Depp

Akadnak döccenők Johnny Depp budapesti forgatásán – Fotó: Roberto Ricciuti/Redferns

A bulvárlap úgy tudja a filmet készítő csapattól, hogy Depp sokkal jobban élvezi az őt körülvevő rajongást és a sztárságával járó előnyöket, mint magát a munkát. „Időnként nagy a káosz a forgatáson. Lehet, hogy Johnny Depp egy nagyon tehetséges és kreatív ember, (…) de az elmúlt évek történései a jelek szerint nagyon megviselték, mert néha úgy tűnik, mintha nem lenne mindig a helyzet magaslatán… talán többet bulizik, mint kellene” – mesélték.

Depp – aki miatt elmaradt a Hollywood Vampires budapesti koncertje idén júliusban – ezúttal nem szállodában lakik Budapesten. A világsztárt egy 16. kerületi luxusvillában szállásolták el a forgatás idejére.

Amúgy a film másik nagy sztárja, Al Pacino is nemsokára Budapestre érkezhet, hogy leforgassanak vele néhány jelenetet.

Egyébként a hazai Johnny Depp-rajongók még mindig nem kapták vissza a jegyárat az elmaradt koncert után. Állítólag nem halad zökkenőmentesen a pénzvisszatérítés, a hoppon maradt rajongók türelme pedig egyre fogy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top