nlc.hu
Sztárok

A Hollywood Vampires ezért nem lépett fel

A Hollywood Vampires közölte, miért maradt el a koncertjük

A zenekar közleményt adott ki.

Alice Cooper és Johnny Depp zenekara kedden játszott volna Budapesten, de az utolsó pillanatban bejelentették, hogy lemondják a fellépést. Az elmaradt koncert okait mi is próbáltuk felgöngyölíteni, még Kiss Endi is megszólalt az ügyben. A zenekar a magyar koncert után pár nappal lévő szlovákiai bulit is lemondta, ezzel kapcsolatban viszont szolgáltak indoklással a rajongóiknak.

Johnny Depp

Johnny Depp a zenekarban. (Fotó: Jim Dyson/Getty Images)

„Amikor ma megérkeztünk a szlovákiai helyszínre, hogy megkezdjük a felkészülést a ma esti előadásra, gyorsan világossá vált, hogya létesítmény építése nem fejeződött be, és ezért nem biztonságos sem a zenekar, sem a nagyközönség számára.A zenekart nagyon felzaklatja az események ezen közelmúltbeli és szerencsétlen fordulata, és reméljük, hogy visszatérhetünk, amikor a menetrendünk engedi. Ez a lemondás nem kapcsolódik a legutóbbi budapesti lemondáshoz, de biztosíthatjuk Önöket, hogy minden zenekari tag biztonságban és egészségben van. Várjuk, hogy találkozzunk Lengyelországban, Németországban és az Egyesült Államokban a következő napokban”írta a Hollywood Vampires a Facebook-oldalán. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top