nlc.hu
Szabadidő
Intimitáskoordinátor a Tündérkert forgatásán

„Az kevés, hogy ledobom a textilt, aztán lesz, ami lesz” – intimitáskoordinátor dolgozott Gáspár Kata erotikus jelenetein a Tündérkert sorozatban

Beszámolt a tapasztalatairól a színésznő.

Ma debütál a Duna televízióban az új magyar történelmi sorozat, a Tündérkert, amely az erotikát sem nélkülözi. A fülledt jelenetekből bőven kijut Gáspár Katának, akinek intimitáskoordinátor is segített az előkészületekben – írja a Blikk.

Tündérkert,

Több intim jelenete is volt Gáspár Katának a Tündérkert című sorozatban – Forrás: trailer / YouTube – videó

A 35 éves színésznő a szexi és kihívó özvegyasszonyt, Török Katát alakítja, aki hamar szenvedélyes viszonyba kezd a főszereplő Báthory Gáborral. 

„A Tündérkert esetében nem a stáb vagy mi találtuk ki, hogy mutogathassuk magunkat. Ez egy előre megírt történet, amelyben már az első oldalakon rengeteg erotikával túlfűtött jelenet van. (…) Intimitáskoordinátor is segítette a munkánkat, ő felelt azért, hogy az erotikus részek is esztétikusak, biztonságosak és művésziek legyenek. Az kevés, hogy ledobom a textilt, aztán lesz, ami lesz” – mesélte a bulvárlapnak Gáspár Kata.

Az intimitáskoordinátorral való munkáról pedig a következőket árulta el a színésznő: „Éreztem, hogy jó kezekben vagyok, emiatt nem voltak bennem gátlások.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top