Szabadidő

Rémisztően jó ajánlatokkal készülünk a halloweenre!

Nálunk, az ALDI-ban nem csak szellemesség a megfizethető minőség. Legyen szó állandó és szezonális kínálatunkról vagy hetente megújuló termékakcióinkról – mindig meg tudjuk lepni Önöket alacsony árainkkal.

Halloweenre hangolódva

A szellemes őszi ünnepre is számos kiegészítővel készülünk! Október 12-től és 15-től, a készlet erejéig már elérhetők üzleteinkben a legnépszerűbb szezonális kellékek egy jó kedélyű kis rémisztgetéshez, otthonunk dekorálásához, illetve a kisebb és nagyobb szellemek megfelelő élelmezéséhez, legyen szó sós falatokról, édességekről vagy ropogtatnivalókról.

Rémisztően jó ajánlatokkal készülünk a halloweenre!Ropit vagy csalunk!

A kizárólag nálunk kapható, pénztárcabarát SNACK FUN ropogtatnivalók gondosan válogatott és kiváló alapanyagokból készülnek; a különféle ropikat, kekszeket, magvakat és chipseket nem csak a vendégeinknek, a hozzánk bekopogó szellemeknek is kínálhatjuk.

Töklámpás nélkül nincs halloween

A házilag faragott töklámpás másképp világít, meleg fénye, csálé mosolya csak a miénk. ALDI-üzleteinkben most – október 12. és 18. között – 40%-os kedvezménnyel, 299 Ft/kg áron szerezhető be a hazai termesztésű halloween tök, amiből igazi családi program kifaragni egy vagy akár több töklámpást is.

100-nál is több termékakcióval készülünk minden héten

Hetente megújuló online akciós újságunkat mindig érdemes szemmel tartani, hiszen aktuális kedvező ajánlataink mellett csábító szezonális választékunk termékei és akcióbajnokaink is bemutatkoznak itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top