nlc.hu
Szabadidő
Radics Gigi könnyek között beszélt a szakításáról

Radics Gigi elérzékenyült, amikor a szakításáról beszélt

A  Dancing with the Stars harmadik élő show-jában a írástól a nevetésig, mindent láthattak a nézők a kisfilmekben és a színpadon egyaránt.
Radics Gigi táncol

A Több mint tánc tematikájú élő műsorban Hunyadi Donatella, Marics Peti, Krausz Gábor és Radics Gigi is a személyes tapasztalatairól, emlékeiről mesélt. Az énekesnő az egyedülálló édesanyáknak üzent azzal kapcsolatban, hogy legyenek bátrak és találják meg a boldogságot a szakítás után. 

Az elmúlt időszakról őszintén szólalt meg a kisfilmben az anyuka, el is sírta magát, ugyanis kiderült, újra vágyna a szerelemre.

Énekeltem már a szerelemről, de talán ez az eddigi legőszintébb dalom. Az van, hogy kislányként az ember elképzeli, hogy majd amikor valakivel gyereket vállal, akkor azzal fogja leélni az életét. Ugye nálam most ez máshogy alakult, és hogyha majd úgy adódik az életem, akkor egy ilyen szerelemre vágyom. Egy olyan szeretetre, ami egy társ viszony, ami talán fontosabb a szerelemnél, hogy az ember a társát megtalálja az életben. Mindenkinek kell egy társ. Sírni fogok!” – temette a kezeibe az arcát Gigi, majd hozzátette:

Higgyétek el, hogy mindig meg tudjátok találni a boldogságot, hogy ha kellőképpen bátor vagy és hiszel magadban!

Radics Gigi és párja, Mikus Áron már augusztus óta nincsenek együtt. A pár 2020-ban jelentette be, hogy már egy éve szerelmi kapcsolat fűzi össze életüket, majd megszületett a kislányuk, Bella. Az énekesnő a nyár végén, a közösségi oldalán jelentette be, hogy már nem alkotnak egy párt a férfival.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top