Meghan Markle sorozata népszerűbb, mint valaha – Így néznek ki most a Briliáns elmék szereplői

nlc | 2023. November 02.
A Briliáns elmék új életre kelt a Netflixen. Azt pontosan tudjuk, hogy Meghan Markle-lel mi történt a finálé óta, de mi a helyzet a többiekkel?

Bár a Briliáns elmék kilenc évadon át futott (2011 és 2019 között), sokan mégis Meghan Markle nevével összefüggésben hallottak róla először. Ez az a sorozat ugyanis, ahonnan Harry herceg felesége indult, és ami miatt ismertté vált, és ahol be is fejezte a színészi pályafutását. A széria vége óta rengeteg minden történt – hogy Meghannel pontosan mi, azt nyilván nem kell ecsetelnünk, mind tudjuk. De a színésznő hercegnévé válásán kívül egy másik jelentős esemény is köthető a Briliáns elmékhez: idén nyáron felkerült a Netflixre. 

Ez pedig azt eredményezte, hogy egyik pillanatról a másik a Briliáns elmék vált a streamingplatform egyik legnézettebb sorozatává. Bár az abszolút csúcstartó egyelőre még mindig a Stranger Things a maga 35,5 milliárd streamelt percével, Meghan Markle sorozata szorosan a nyomában van. Az ügyvédes széria 26,5 milliárd streamelt percnél tart a Nielsen felmérése szerint. Ennek apropóján az alábbi galériában megnéztük, hol vannak most a Briliáns elmék szereplői.

meghan markle akkor nlc

Már régen volt, hogy Meghan Markle-ről az jutott eszünkbe, hogy színésznő, de 2012-ben még javában Rachel Zane-t alakította a Briliáns elmékben. (Fotó: 2012 Universal Cable Productions / Collection ChristopheL via AFP)

meghan markle most nlc

Meghan, ma már Sussex hercegnéjeként. Legutóbb az Archewell Alapítvány mentális egészség témájában rendezett beszélgetésén állt ki az ő, és Harry herceg számára fontos ügyek mellett. (Fotó: Bryan Bedder / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

patrick j adams akkor nlc

Meghan anno a Patrick J. Adams által megformált Mike Ross szerelmét játszotta a sorozatban. (Fotó: 2012 Universal Cable Productions / Collection ChristopheL via AFP)

patrick j adams most nlc

Patrick Meghannel együtt távozott a sorozat 7. évadából, a fináléra azonban - a széria egyik alapköveként - visszatért. Azóta számos sorozatban láthattad, mint a Disney+-os The Right Stuff vagy az Amazon Prime-on futó Micsoda csapat. Emellett családot alapított, mégpedig a Pretty Little Liars Spencerét játszó Troian Bellisarióval. (Fotó: Dia Dipasupil / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

gabriel macht akkor nlc

Gabriel Macht keltette életre Harvey Spectert, Doktor Szöszi férfi megfelelőjét - már ha a jogászi pályára inspiráló hatásukat vesszük. (Fotó: Universal Television / Hypnotic / Collection ChristopheL via AFP)

gabriel macht most nlc

A Briliáns elmék 9 évada után Gabriel még vállalt egy epizódszerepet a spin-off sorozatban, azóta pedig inkább a családjával tölti az idejét: felesége és két gyereke van. (Fotó: Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

rick hoffman akkor nlc

Harvey riválisából lett kvázi-barátját, Louis Littet Rick Hoffman alakította. (Fotó: Universal Television / Hypnotic / Collection ChristopheL via AFP)

rick hoffman most nlc

Rick szintén feltűnt a spin-off sorozatban, majd két évadon át a Milliárdok nyomában szereplőgárdáját erősítette. Hamarosan a Hullaadás című horrorban láthatod, innen származik a fotó is. (Fotó: Profimedia)

Sarah Rafferty akkor nlc

Harvey zseniális titkárnőjét, Donna Paulsent senki nem tudta volna úgy alakítani, mint Sarah Rafferty. (Fotó: Universal Television / Hypnotic / Collection ChristopheL via AFP)

Sarah Rafferty most nlc

A Briliáns elmék vége után Sarah felbukkant A Grace klinikában néhány epizód erejéig, majd 2022-ig a Chicaco Med orvoscsapatát erősítette. Jelenleg épp egy új sorozatot forgat, My Life with the Walter Boys címmel. (Fotó: Profimedia)

gina torres akkor nlc

A sorozat ügyvédi irodájának egyik alapítóját, Jessica Pearsont formálta meg Gina Torres. (Fotó: Universal Television / Hypnotic / Collection ChristopheL via AFP)

gina torres most nlc

A már említett, egyébként rövid életű spin-off sorozat, a Pearson Jessicáról szólt. Ennek az egyetlen évada után Gina ügyvédből mentős lett: jelenleg is a 911-Texasban játszik. (Fotó: Michael Tran / AFP)

Exit mobile version