nlc.hu
Szabadidő

Azahriah vagy Zámbó Jimmy dalából való ez az idézet?

Kvíz! Azahriah vagy Zámbó Jimmy dalából való ez az idézet?

Azahriah rajongója vagy? Esetleg Zámbó Jimmyé? Ez a kvíz akkor lesz a legszórakoztatóbb, ha egyikük dalait sem fújod kívülről.
Azahriah és Zámbó Jimmy

A Puskás Arénát háromszor megtöltő Azahriah sikereivel kapcsolatosan Zámbó Szebasztián is megszólalt a közelmúltban. Zámbó Jimmy középső fia úgy véli, van hasonlóság az énekes és édesapja életútjában. És bár mindkét rajongótábor tagjai között jócskán akadtak, akik felhördültek ezen a meglátáson, azonban tény, hogy van benne igazság.

Bár más korban és más körülmények között, de mindketten jóformán a semmiből, a maguk nemében egyedülálló stílusuknak köszönhetően futottak be, és mindkét előadó körül hazai viszonylatban ritkaságszámba menő kultusz alakult ki. Hasonlítanak abban is, hogy mind a dalaik, mind az énekhangjuk, mint a karakterük megosztó, olyannyira, hogy alig akad ember az országban, akinek ne lenne róluk pró vagy kontra véleménye. És persze ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a fiatal sztár tavaly maga is feldolgozta Zámbó Jimmy egyik legismertebb slágerét, az Egy jó asszony mindent megbocsát című szerzeményt.

A most következő kvízben ebből a dalból nem, viszont Azi és a Király néhány másik dalából következnek majd idézetek. A feladat pedig annyi lesz, hogy megtippeld, melyiküktől származnak a sorok!

Azahriah vagy Zámbó Jimmy dalából való ez az idézet?

Mikrofon (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top