nlc.hu
Szabadidő
Dancing with the Stars: Ők estek ki az elődöntő kapujában

Ez a páros búcsúzott az elődöntő kapujában a Dancing with the Starstól

Nagyon nehéz helyzetbe került a zsűri, nagy volt a tét.
Hunyadi Donatelláék és Radics Gigiék

A DWTS versenyzőinek az elődöntő kapujában már nemcsak a saját állandó párjukkal, hanem egy másik táncossal kiegészülve is elő kellett adniuk egy produkciót. Az adás témája is különleges volt: az egyéjszakás kaland tematika köré kellett a párosoknak a táncokat megkoreografálniuk. Érezhető volt, hogy ezúttal a nagy tét miatt feszültebb volt a hangulat a szokásosnál a stúdióban.

Végül a zsűri elé Hunyadi Donatelláék, Radics Gigiék és T. Dannyék kerültek. Miután a zsűritagok T. Dannynek és Lissák Laurának szavaztak bizalmat, Radics Gigiék és Hunyadi Donatelláék között dőlt el, hogy ki esik ki szombat este a műsorból – derült ki a TV2 műsorából.

 

Itt már a nézői szavazatok döntöttek, márpedig a nézők Radics Gigi és Baranya Dávid produkcióját tartották meggyőzőbbnek, így Hunyadi Donatellának és Bődi Dénesnek kellett távoznia. Donatella a könnyeivel küzdött a kiesés hírére, ugyanakkor fontosnak tartotta elmondani, hogy nagyon hálás azért, hogy szerepelhetett a műsorban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top