nlc.hu
Szabadidő

Egyszerre készül a Jégvarázs harmadik és negyedik része.

Új részt ígérnek a világ legsikeresebb animációs filmjéből

Bár egyelőre még a Jégvarázs harmadik része sincs kész, már a negyedik Frozen filmen is dolgoznak.

Bob Iger, akit nemrégiben csábítottak vissza a Disney topvezetőjének, az ABC tévécsatorna reggeli műsorában jelentette be, hogy már dolgoznak a Jégvarázs című animációs film harmadik részén, miközben – kvázi párhuzamosan – a negyedik rész gyártását is megkezdik – írja a Hollywood Reporter.

 

Iger bejelentését nagy ravaszul éppen akkorra időzítette,

amikor a Hong Kong-i Disneyland megnyitotta a Jégvarázs-sztori alapjain felépített vidámparkját. „A vidámpark attrakciói Iger szerint a Disney által elmesélt legnagyszerűbb történetek fizikai lenyomata, „a Jégvarázs pedig az egyik legértékesebb sorozatunk, nagyon sikeres film” – büszkélkedett a Disney CEO-ja. Iger nem a levegőbe beszél: a Jégvarázs első része mostanáig 1,2 milliárd dollárt, míg

a kettes epizód ennél is többet, 1,4 milliárd dolláros bevételt termelt

a forgalmazóknak. A nyáron futott végig a neten, hogy podcast formában is hasznosítani fogják minden idők eddigi legnagyobb bevételű animációs filmjét, a klímaváltozás veszélyeire figyelmeztetve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top