Szabadidő

Legyen élmény a bevásárlás gyerekekkel is

Az természetes, hogy az ALDI-ban szuper spórolási lehetőségekkel és vonzó ünnepi kínálattal várunk, de most a legkisebbekkel is együtt készülünk mikulásra és karácsonyra.

Nagy bevásárlás gyerkőcökkel

Ha vásárolni indulsz, gyere gyerekekkel együtt! November 23-tól minden ALDI-ban kifestőt adunk a kicsiknek, és ha azt kiszínezve visszahozzák üzleteink bármelyikébe, akkor alkotásuk megjelenik a helyi minikiállításon, sőt, egy apró figyelmességgel is megjutalmazzuk őket a kasszáknál: egy pörgettyűvel, amivel garantáltan meghozzuk a kedvüket egy kis játékhoz.

Legyen élmény a bevásárlás gyerekekkel isA színezőket november 23. és 29. között kaphatják meg a gyerekek a pénztáraknál, az elkészült remekműveket pedig november 23. és december 6. között várjuk bármelyik ALDI üzletünkben. A kis művészek képeit november 23-tól egészen december 24-ig áruházaink kiállításain mindenki megcsodálhatja. Így kedves, színes gyerekrajzokkal díszített üzleteinkkel várjuk mi is az ünnepeket, és persze megszokott akcióinkkal, valamint kiváló minőségű, alacsony árú termékeinkkel.

Legyen élmény a bevásárlás gyerekekkel isSaját márkáink az ünnepi kínálat bajnokai

Kedvező áraink titka ALDI saját márkáinkban rejlik, amelyek a teljes választékunk 90%-át adják. Ha ALDI saját márkáinkat teszed a kosaradba, akkor biztos lehetsz benne, hogy jó minőséget veszel, méghozzá jó áron. Aktuális szuper ajánlataink közül egyszerűen és alacsony áron beszerezheted az ünnepi menühöz való alapanyagokat, a kiscsizmákba szánt apró figyelmességeket, finomságokat, a lakás ünnepi díszbe öltöztetéséhez illő dekorációkat, és a családodnak, barátaidnak szánt karácsonyi ajándékokat is.

Az ünnepi készülődés a gyerekekkel és velünk teljes!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top