nlc.hu
Szabadidő

Őzet üldöztek a rendőrök egy iskola folyosóin

Elképesztő videó: Beszabadult őzet üldöztek egy általános iskola folyosóin a rendőrök

Hihetetlen üldözésre került sor egy New Jersey-i általános iskolában. A rendőrök testkamerái rögzítették, ahogy a folyosókon és az osztályban próbálnak befogni egy őzet.
Őz az iskolában

A Toms River Rendőrállomás pompás videót tett közzé a közösségi médiában. A dolgozóikat a New Jersey-ben található Cedar Grove általános iskolához riasztották, mivel az iskola épületébe behatolt egy őz. Egy szomszéd telefonált be, mivel látta az állatot, amint betör egy ablakot, és azon át jut be az épületbe. A rendőrök akciójelenetbe illő üldözést produkáltak az épületben a négylábú behatoló után rohanva, és a testkameráikkal rögzítették a nagy akció képeit – írja a UPI.

Az épületben kószáló állatra gyorsan rátaláltak, majd azonnal a nyomába eredtek: az őz a folyosókon rohangálva még egy osztályterembe is bejutott. Mivel odabent nem tudták elfogni, a rendőrök inkább ajtót nyitottak neki, és kiüldözték az iskola kertjébe. Utoljára északi irányba látták futni a rémült állatot. Hasonló eset néhány éve már Szombathelyen is történt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top