nlc.hu
Szabadidő

Leállt a pofonokkal a híres japán pofozóbár

Óriási siker volt a japán pofozóbár, mégis abbahagyták a vendégek pofozását

Kígyózó sorokban álltak a bár előtt a vendégek azért, hogy a személyzet megpofozza őket, mégis megszüntették a népszerű szolgáltatást.

Az izakaya bároknak Japánban komoly hagyománya van. A vendégeiknek alkoholos italokat és snackeket kínálnak, sokan ilyen helyekre ugranak be munka után kiereszteni a gőzt. Csakhogy a Shachihoko-ya izakaya Nagojában a szokásos kínálat mellé egy extra szolgáltatást is adott: a snackjeit a női személyzet által adott pofonok kíséretében szolgálta fel – írja az odditycentral.com.

A szolgáltatásnak hamar híre ment, egyre több vendég akarta kipróbálni a fájdalmas élményt, az ezt bemutató videók pedig viharos sebességgel terjedtek a közösségi médiában. Kezdetben a hely személyzete szolgáltatta a pofonokat, de akkorára nőtt a kereslet, hogy a pincérek már nem bírták a sok pofont a felszolgálás mellett, ezért külön pofozólányokat vettek fel, akik minden egyes pofon után meghatározott díjat kaptak.

Pofon

Kezdődhet a pofonofon?

Ha a vendég hajlandó volt 500 jen extrát (kb. 1300 forintot) fizetni, még azt is kiválaszthatta, hogy a személyzet melyik tagjától kapja a pofonokat. A szolgáltatás népszerű volt a japán férfiak és nők körében, idővel pedig a turisták is megjelentek felpofoztatni magukat.

Minél erősebben pofozta őket a női személyzet, a vendégek annál izgatottabbá váltak

– jegyzi meg a Liberty Times Net beszámolója.

Sőt, még meg is köszönték a nekik kiosztott pofonokat. A pofonok egyáltalán nem voltak visszafogottak, voltak alkalmazottak, akik tényleg apait-anyait beleadtak az ütésbe. Azonban eddig tisztázatlan okokból a Shachihoko-ya úgy döntött, abbahagyja a pofozós szolgáltatását. A közösségi médiában fel is hívták a vendégeik figyelmét, hogy a jövőben csak hagyományos bárként üzemelnek tovább, ne várjanak többé tőlük pofozkodást, és jelezték, hogy az interneten terjedő videók régebben készültek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top