nlc.hu
Szabadidő

25 fotó az Oscar legemlékezetesebb pillanatairól

Csók, pofon és összecserélt borítékok: az Oscar-gála legemlékezetesebb pillanatai

Hollywood legfontosab estéje mindig tartogat meglepetéseket, egyszer sírunk, máskor nevetünk, de ami biztos, hogy ismét pattanásig feszülnek majd az idegek, kinek a neve szerepel abban a bizonyos borítékban.
Will Smith és Chris Rock

Ki ne emlékezne Warren Beatty-re, ahogy értetlenül áll kezében a legjobb filmnek járó díj papírkájával, amin Emma Stone neve szerepel. Egy pillanatig hezitál, de a mellette álló Faye Dunaway gondolkodás nélkül beolvassa a La La Land-et. Mire mindenki felsétál a színpadra a filmből, megérkezik a jó boríték és fény derül az igazságra: a szobrocskát nem a La La Land, hanem a Moonlight c. film nyerte.

Ennél talán csak Will Smith agresszív viselkedése volt kínosabb. Chris Rock a 2022-es gálán, a nyitóbeszédében G.I. Jane-hez hasonlította feleségét, a kopasz Jada Pinkett Smith-t. Will annyira begőzölt ezen, hogy felsétált a színpadra és egyszerűen képen törölte kollégáját. Az még bizarrabb, hogy nem sokkal később átvehette a legjobb férfi színésznek járó díjat, a Richard királyban nyújtott alakításáért. 

Ez Hollywood, ahol bármi megtörténhet! Mi sem bizonyítja jobban, mint a következő 25 fotó.

Rose Byrne és Melissa McCarthy
Megnézem
Összes kép (25)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top