nlc.hu
Szabadidő

A kutyajelmezes férfi ezúttal egy versenyen lépett akcióba

Milliókat fizetett, hogy kutya legyen, majd megbukott az engedelmességi vizsgán

A népszerű férfi, akinek minden vágya az volt, hogy kutyaként élhesse le az életét, most egy agility teszten mérettette meg magát, azonban nem egészen úgy sikerült, ahogyan azt elképzelte.
A kutyajelmezes férfi a népszerű agility tesztet próbálja teljesíteni

Egy japán férfi, akit lassacskán már csak kutyaembernek hívnak, egész életében arra vágyott, hogy négylábú házi kedvencként élje le az életét, éppen ezért 16 ezer dollárt, azaz körülbelül majdnem 6 millió forintot költött arra, hogy kutyaként élhesse az életét. 

A pusztán Tocóként ismert férfi most azonban egy újabb mérföldkövet osztott meg Instagram-oldalán, ugyanis megpróbált végigmenni a kutyások között népszerű agility pályán.

Mi az agility teszt?

Az agility egy népszerű teszt, amely nemcsak a kutya képességeit teszi próbára, hanem a gazdi fegyelmezési és irányítási készségeit is. 

A férfi láthatóan széttörte az akadálypálya egy részét, így vélhetően nem sikerült túljutnia a feladatokon. Láthatóan nagyon igyekszik, hogy valóban teljes értékű állatként élhesse le életét, azonban korábbi interjúiban azt állította, hogy az igazi ebek nem bánnak vele egyenlő félként. 

Toco próbálkozása vegyes érzelmeket váltott ki az emberekből, akik nem mentek el szó nélkül a bejegyzés mellett. Egy felhasználó például ezt írta: 

Te nem vagy kutya, hanem egy öregember, akinek nagy mentális problémái vannak

Egy másik kommentelő pedig azt tanácsolta, hogy inkább gyógyszerekre lenne szüksége.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top