nlc.hu
Szabadidő

Beckhamék tánca a Netflix dokumentumfilmben

EZ AZ A DAL, amire Beckhamék táncolnak a dokumentumfilm végén

Ha neked is dallamtapadásod van azóta, hogy megnézted a doksit, akkor most hegyezd a füleidet!
Victoria Beckham és David Beckham

Határozottan az egyik legjobb doksi, amit idén láttuk, az a Beckhamék életét bemutató Netflix-produkció. Nem vagyunk ezzel egyedül, hiszen a közösségi oldalakat elárasztották a Beckham -tartalmak. Az egyik ilyen az volt, amikor Victoria azt ecseteli, hogy mindketten keményen dolgozó munkáscsalád gyermekei. David pedig az ajtó mögül rászól, hogy „Légy őszinte!”, „Az vagyok!” – feleli az énekes-divattervező. „Nem vagy! Milyen autóval vitt apád az iskolába?” – folytatja a focista, majd neje egy felel, „Jó, hát egy Rolls Royce-a volt akkoriban.”

Nem lehet nem nevetni ezen, de a legjobb pillanat mégis az volt, amikor az utolsó rész végén Beckhamék egy romantikus táncot ejtenek grillezés közben.

Ha neked is dallamtapadásod van azóta, hogy megnézted a doksit, akkor elárulunk mindent, amit a dalról tudni érdemes. 

Az Islands in the Stream a Bee Gees együttes által írt dal, amit Dolly Parton és a 2020-ban elhunyt Kenny Rogers vett fel 1983-ban. A szám Ernest Hemingway Szigetek ​az Áramlatban című regénye után kapta a nevét. A dal a Billboard Hot 100-as lista első helyezettje lett az Egyesült Államokban. 2005-ben ez lett minden idők legjobb countryduettje.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top