nlc.hu
Szabadidő

Meeghalt Anna "Chickadee" Cardwell

Meghalt Honey Boo Boo 29 éves testvére, Anna „Chickadee” Cardwell

Anna alig volt 29 éves. Szörnyű, mit kell átélnie a két kislányának.

Alana Thompson, azaz Honey Boo Boo először gyerekszépségversenyekben tűnt fel, majd kissé különc családjával együtt saját valóságshow-t kapott.  Ebben ismerhettük meg anyját, Mama June-t és testvéreit. Köztük Anna „Chickadee” Cardwellt, aki idén lett 29 éves.

Halálhíréről a 44 esztendős Mama June számolt be az Instagramon. „Fájó szívvel tudatjuk, hogy Anna már nincs közöttünk. Tegnap este békésen halt meg otthonomban, 23:12-kor – írta édesanyja december 10-én vasárnap, majd így folytatta a bejegyzését.  – Anna pokolian küzdött 10 hónapon át. A családja körében, békében hunyt el.”

Cardwellt idén januárban 4. stádiumú mellékvese-daganattal diagnosztizálták. Bár márciusban megkezdte a kemoterápiás kezeléseket, ezek nem jártak sikerrel. A család pedig szinte egész évben azt kérte a követőiktől, hogy hordozzák Annát az imáikban. Később a fiatal nő tüdejében és májában is áttéteket találtak.

Anna "Chickadee" Cardwells

Anna „Chickadee” Cardwell a kisebbik lányával. (Fotó: Profimedia)

A 29 évesen elhunyt nőnek két gyermeke van. A 2012-ben született Kaitlyn Elizabeth és a 2015-ben született Kylee Madison.

Anna 2013-ban elhidegült édesanyjától. Akkor a nő azzal vádolta anyja élettársát, Mark McDaniellt, hogy szexuálisan zaklatta. June pedig inkább a kétes hírű férfinak hitt. Anna később azért is beperelte az anyját, amiért az beszedte a szereplésekért járó pénzt a TLC csatornától, de nem adott belőle az idősebb gyerekeinek. De nemcsak ő, hanem a többi lánya is eltávolodott tőle az elmúlt években. Amikor kábítószer miatt letartóztatták, másik lánya, „Pumpkin” vette szárnyai alá Alanát.

Végül a lányok idén két éve békültek ki az anyjukkal.

Mama june és a négy lánya

Mama June és a négy lánya 2021-ben (Fotó: Profimedia)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top