nlc.hu
Sztárok

Honey Boo Boo, az egykori gyereksztár

Nagyon megváltozott Honey Boo Boo, az egykori gyereksztár

Alana Thompson, azaz Honey Boo Boo hatalmas műszempillákat csináltatott, és közben a pasija miatt támadják a trollok.

Nálunk is népszerű volt annak idején a Honey Boo Boo-ról szóló trashreality, amelynek a szereplői Shannon család tagjai voltak. A dundi, szőke hajú kislányt – igazi nevén Alana Thompsont – gyerekszépségversenyekre vitte a mindenre elszánt anyja, Mama June. Aztán a sorozatot elkaszálták a családot érintő balhék miatt: az anyát letartóztatták kábítószerbirtoklás miatt, valamint összejött volt párjával, aki egy elítélt szexbűnöző volt. Azóta Alana a testvérével él.

Honey Boo Boo ma már 17 éves, és a napokban az Instagramon mutatta meg magát, miután hatalmas műszempillákat csináltatott magának.

„Tökéletes, mint mindig” – írta a képhez a lány egyik követője, de többen dicsérték a tinédzser szépségét. Igaz, volt olyan is, aki szerint idővel majd rá fog jönni Alana, hogy nincs szüksége ilyesmire, azaz ilyen hosszú műszempillákra.

Minden azután történt, hogy visszavágott a netes trolloknak, akik amiatt szóltak be neki, mert a nála négy évvel idősebb, 21 éves Dralin Carswell-lel jár. Többen azt vetették a szemére, hogy ő még csak középiskolás, miközben a párja már főiskolára jár.

Az anyukáitok fele kb. 43 éves, az apukák pedig 70 körül vannak, úgyhogy le lehet szállni rólam

– vágott vissza Honey Boo Boo egy podcastban.

A családja is megvédte a lányt. Nővére, Lauryn Shannon – aki tavaly áprilisban kapta meg Alana kizárólagos felügyeleti jogát – egy interjúban azt mondta: testvére nem tervez esküvőt, nem fog teherbe esni és jól teljesít az iskolában. Azt is hozzátette, hogy a korkülönbség ellenére Alana és Dralin egy hullámhosszon vannak.

Még az anyja, June Shannon is kiállt mellette, szerinte a lánya már elég idős ahhoz, hogy saját döntéseket hozzon, egyébként pedig csak azért támadják, mert egy fekete fiúval van együtt. „Alana már nem az a hat-hétéves gyerek, akit 11 évvel ezelőtt megszerettetek. Felnőtt, jövőre érettségizik” – tette hozzá Honey Boo Boo édesanyja.

Alana „Honey Boo Boo” Thompson részt vesz a WEtv premier divatrendezvényén, amely a Bridezillas visszatérését ünnepli 2019. március 13-án New Yorkban

Fotó: Getty Images via AFP

(Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top