nlc.hu
Sztárok

Honey Boo Boo a testvérével él

Az egykor híres Honey Boo Boo a testvérével él, mióta letartóztatták az anyját

Honey Boo Boo anyját tavaly tavasszal tartóztatták le kábítószerbirtoklás miatt, azóta a nővérével él az egykori valóságshow-sztár.

Magyarországon is közkedvelt volt annak idején a Honey Boo Booról szóló trashreality, amelynek a szereplői Shannon család tagjai voltak. Az anyuka, vagyis Mama June gyerekkori álmát akarta érvényesíteni a lányán, és szépségversenyről szépségversenyre jártak. Az egykor híres család mára azonban széthullott, hiszen Mama June elvált a férjétől, majd tavaly márciusban kábítószerbirtoklás miatt letartóztatták. Mint később kiderült, heves vitába keveredett akkori partnerével, majd drogot is találtak nála, ezért előzetesbe került – a kis Honey Boo Boo pedig nagykorú nővéréhez költözött.

A családra a mai napig sokan kíváncsiak, így a People magazin lehozott egy cikket, miszerint még mindig Lauryn „Pumpkin” Shannon a már 15 éves Honey Boo Boo, azaz Alana gyámja. Bár letartóztatták Mama June-t, a bíróság egyelőre nem ítélte el, ráadásul mint kiderült, már fél éve tiszta, így az is lehet, hogy hamarosan újra ő lehet a lánya nevelője. Lauryn korábban elmondta, annak ellenére, hogy a húga a kamerák előtt nőtt fel, értékes ember lett belőle, és nagyon büszke rá. Laurynnak egyébként van férje, és együtt nevelik kétéves lányukat. 

Honey Boo Boo egyébként így néz ki most:

Családok, ahol a gyerekek egy valóságshow-ban nőttek fel:

honey boo boo

Honey Boo Boo (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top