Hollywood legnagyobb vesztesének választották meg Harry herceget és Meghant

Gloria | 2023. December 13.
A legnagyobb hollywoodi hírekkel (filmekkel, sorozatokkal, könyvekkel stb.) foglalkozó magazin, a Hollywood Reporter szerint 2023 egyik legnagyobb vesztese Harry herceg és Meghan Markle, akiknek Netflixen elérhető dokumentumfilmjét csak a „nyafogós” jelzővel illették.

A sokak által csak „iparági bibliaként” emlegetett Hollywood Reporter 2023-ban is összeállította az év nagy nyerteseit és veszteseit tartalmazó listáját. A 11 vesztes között pedig ott van Sussex herceg és hercegnéje is, akik „a nyafogó Netflix-dokumentumfilm”, „a nyafogós életrajzi könyv” és a megszüntetett podcast-csatornájuk miatt kerültek fel a listára.

A Spotify podcast-innovációért és bevételszerzésért felelős vezetője, Bill Simmons a 20 millió dolláros, több évre szóló szerződésük felbontását követően „pénzkidobásnak” nevezte a házaspár produkcióját. Majd ettől is tovább ment, amikor azt mondta: „Harry és Meghan ki…tt szélhámosok”.

A magazin szerint a házaspár elmenekült a formális, királyi kötelezettségekkel járó élettől az Egyesült Államokba, hogy hírességi státuszukkal belépjenek a szórakoztatóiparba. „A Harry és Meghan márka egy nagy buborék volt csupán, ami hirtelen kupukkadt” – írták a cikkben, majd megemlítették azt a South Park epizódot, amelyben a magánéletük védelméért turnézó házaspár mindent megtesz, hogy valahol sikerüljön szerepelniük. „Minden gúny és kritika ellenére kitartanak a hollywoodi státuszuk mellett, ellenkező esetben több mint 200 hivatalos királyi családi eseményen kellene részt venniük, ami pokolian hangzik” – élcelődött rajtuk a magazin.

Harry herceg és Meghan Markle (Fotó: Profimedia)

Harry és Meghan olyan nevekkel szerepel együtt a listán, mint a Twitterből X-et csináló és Novák Katalinnal beszélgető Elon Musk, vagy a mélyrepülésben lévő Marvel-filmek.

A nyertesek között ott van Taylor Swift, Margot Robbie, Greta Gerwig és az Oppenheimer rendezője, Christopher Nolan is. De a magazin megjegyezte, hogy az 57 éves Patrick Dempsey az év„legszexibb embere” lett, és vele együtt ismét felfedezte Hollywood Arnold Schwarzeneggert és Sylvester Stallonét is.

Exit mobile version