nlc.hu
Sztárok

Ilyen lett Meghan Markle podcastje

Ostoba önfényezés, vagy egy bátor nő vallomása? – Kritikák Meghan Markle első podcast-adásáról

Két évvel a bejelentés után elindult Meghan Markle podcastje. Az első adásban a legjobb barátnőjével, Serena Williams teniszezővel beszélgetett, ám a csevej alatt csak ritkán engedte szóhoz jutni az interjúalanyát. Az Archetypes nevű podcast vegyes fogadtatásban részesült.

Meghan Markle az elmúlt években két nagyobb céggel is tárgyalt. A legfrissebb hírek szerint több, a Netflix platformjára tervezett műsora kútba esett, de két év várakozás után a podcast-csatornája elindult a Spotify felületén. Az első adás felemás fogadtatásban részesült a hallgatók és a kritikus felől. A legtöbb észrevétel arról szólt, hogy Markle úgy próbál interjút készíteni a meghívott vendéggel, hogy szinte mindig közbevág, és a saját életéről kezd beszélni, de akadtak olyanok is, akik védelmükbe vették Harry herceg feleségét.

James Marriott, a The Times újságírója azt írta, hogy Sussex hercegnéjének a podcastje „teljesen elképesztő és ostoba.”

„Az első adás banalitások, abszurd állítások és a kaliforniai közhelyek parádéja volt. A zeneválasztás, az ostoba beszélgetés olyan hatást kelt, mintha egy wellness fürdő relaxációs részlegén, egy önimádó jógaoktatóval lennénk összezárva.” Marriott szerint még a hercegné szimpatizánsai is úgy gondolják majd, hogy az Archetypes első epizódja kifejezetten lehangoló.

Meghan Markle podcast

Meghan Markle első podcast adása (Fotó: Profimedia)

Celia Walden, a Daily Telegraph munkatársa szerint Markle podcastje egy újabb módja annak, hogy a hercegné magáról beszéljen. „Ha az évad többi része is olyan lesz, mint az első, akkor hétről hétre azt fogjuk hallani, hogy Meghan magával készít interjút, nem a vendéggel. Még a bevezető is arról szólt, hogy Meghan hogyan találkozott először a teniszlegendával, nem magáról a sportolóról” – írta Walden, aki szerint ez a jelenség nem ismeretlen. – Minden nőnek van olyan barátnője, mint Meghan, aki minden beszélgetést megszakít a saját, drámai anekdotájával.”

Clemence Michallon, a The Independent szerzője nem magával a tartalommal foglalkozott, sokkal inkább Markle szomorú életére tért ki a királyi családban. A színésznőből lett hercegné ugyanis azt állította az adásban, hogy amikor Afrikába utaztak körútra a férjével és a néhány hónapos Archie-val, a gyermek szobájában lángra kapott egy hősugárzó. „A fiammal a dadus volt, aki levitte őt a konyhába. Amíg lementek, a gyerekszobában a fűtőtest kigyulladt, a szobában pedig nem volt füstérzékelő” – magyarázta a podcastben Markle, aki nehezményezte, hogy miközben a fia szobája majdnem leégett, neki másnap mosolyogva kellett eleget tennie a rangjával járó kötelezettségeknek. Clemence szerint elkeserítő ezt hallani, és felháborító, hogy senki nem adott egy nap pihenőt a sokkban lévő hercegnének. „Amit ebben a podcastben Meghantől hallottam, az alapján egyértelmű számomra, hogy jól döntött, amikor elhagyta a királyi családot” – véleményezte a helyzetet Clemence.

Harry herceg, Archie és Meghan Markle Afrikában

A herceg és családja 2019-ben látogatott Afrikába. Meghan szerint a fia szobájában lévő hősugárzó lángra kapott (Fotó: Profimedia)

Hilary Rose, a The Times egy másik szerzője szerint, Meghan Markle 57 perc 28 másodpercen keresztül tukmálja a hallgatókra a szirupos, kaliforniai túlzásoktól hemzsegő anekdotáit. „Ez a podcast egy nárcisztikus nő színtiszta halandzsája. Markle az erős, bátor nő, akit vérig sértettek az Egyesült Királyságban azalatt a 10 perc alatt, amit itt töltött.” Rose kiemelte, hogy a hercegné jövő heti beszélgetőtársa Mariah Carey lesz, amire ő így reagált: „Lőjetek le most!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top