nlc.hu
Sztárok

Harry herceg nem boldog Amerikában

Meghan Markle imádja a Los Angeles-i életét, míg Harry hercegnek honvágya van

A szakértők szerint valami nem stimmel a herceggel.

Több mint két éve költözött Harry herceg és Meghan Markle Hollywoodba, miután úgy döntöttek, nem akarnak szerepet vállalni a királyi család feladataiban és civil életre vágynak. 

Meghan Markle és Harry herceg

Meghan Markle és Harry herceg (Fotó: Getty Images)

Azóta csak pár alkalommal jártak Angliában: legutóbb éppen II. Erzsébet királynő jubileumi ünnepségén. Természetesen mindenki nagyítóval figyeli a pár minden mozzanatát.

A minap megjelent cikkben egy királyi szakértő azt állítja, hogy Harry herceg honvággyal küzd, ugyanis Kaliforniában is pólózik, ami kifejezetten brit sport, és otthonában sokáig űzte is. Ezzel szemben felesége és gyermekei anyja, Meghan Markle törekszik rá, hogy megvalósítsa a tökéletes Los Angeles-i életet. 

Úgy tűnik, honvágya van. Harry hirtelen újra pólózni kezdett, és új barátaival iszik – mindazt, amit korábban szívesen csinált az Egyesült Királyságban. Meghan szurkol neki a pálya szélén, segít létrehozni számára ezt a tökéletes Los Angeles-i életet, hogy ne hiányolja azt, amiről az Egyesült Királyságban lemondott. De valami úgy tűnik, nem stimmel. Harry boldogtalannak tűnik” – írta Duncan Larcombe a Daily Star-on

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top