nlc.hu
Sztárok

Erzsébet királynő először látja Lilibetet

II. Erzsébet királynő először találkozhat Harry herceg és Meghan Markle egyéves lányával

A királynő már alig várta, hogy végre láthassa a kis Lilibetet.

Hamarosan egyéves lesz Harry herceg és Meghan Markle kisebbik gyermeke, aki a Lilibet Diana nevet kapta. Ugyan a herceg már járt a baba születése óta Angliában, a felesége az elmúlt egy évet Amerikában töltötte. Most úgy döntöttek, az Egyesült Királyságban ünneplik Lilibet első születésnapját – írja a Daily Mail.

II. Erzsébet királynő

Fotó: Getty Images

A hercegi pár kislánya június 4-én lesz egyéves, a születésnapját pedig Frogmore Cottage-ban ünneplik. Ez volt Harryék otthona, mielőtt úgy döntöttek, hogy Amerikában folytatják az életüket. A lap szerint most Eugénia hercegnő és családja él a rezidencián, ám mivel ők éppen nyaralnak, ideiglenesen be tudnak költözni Meghanék.

A királynő egyébként egy lovasderbire hivatalos aznap, ám mivel először láthatja dédunokáját, így kicsi a valószínűsége, hogy tényleg ott lesz. II. Erzsébet királynő korábban már beszélt róla, hogy alig várja a találkozást, ami most végre megtörténik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top