nlc.hu
Szabadidő

Megérkezett az új Beverly Hills-i zsaru előzetese

Axel Foley visszatér, megérkezett az új Beverly Hills-i zsaru előzetese

Jövő nyáron mutatják be, de már kaphatunk egy kis ízelítőt abból, mire számíthatunk.

Jövőre lesz harminc éve annak, hogy bemutatták a harmadik Beverly Hills-i zsaru filmet Eddie Murphy főszereplésével, akkor úgy tűnt, ez lesz utolsó, de a rajongók örülhetnek, 2024 nyarán a Netflixen debütál majd a folytatás, ami egyelőre Beverly Hills Cop: Axel F címen fut. 

Ugyan még félév van hátra a premierig, az első előzetes már meg is érkezett, és a leírásban pontosabban megismerhetjük azt is, miről szól majd a film.

 Axel Foley lányának az élete veszélybe kerül, ezért a nyomozó új társával, valamint régi cimboráival, Billy Rosewooddal és John Taggarttal összefognak, és megpróbálnak leleplezni egy óriási összeesküvést.

A negyedik rész kedvéért Eddie Murphy mellett olyan színészek tértek vissza mint például Judge Reinhold vagy John Ashton.

A többi szerepben pedig olyan ismert sztárokkal találkozhatunk mint például Kevin Bacon, aki a rendőrkapitányt játssza majd, illetve Joseph Gordon-Levitt, aki Foley új társát, Bobby Abbottot alakítja majd.

Jelenet a legújabb Beverly Hills-i zsaru című filmből

Jelenet a legújabb Beverly Hills-i zsaru című filmből. (Fotó: IMDb)

(via 24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top