nlc.hu
Szabadidő

Lánykérés a LEGO Masters-ben

Lánykérés zajlott a LEGO Masters stúdiójában – videó

Még a LEGO Masters műsorvezetője, Puskás-Dallos Peti is ledöbbent.

A LEGO Masters 5. részében a párosoknak egy-egy ikonikus hazai épületet kellett megalkotniuk LEGO építőelemekből. A versenyzők szorgos és maratoni munkájának köszönhetően a Parlament, a Szegedi Dóm, a Festetics-kastély és a Debreceni Nagytemplom is életre kelt a stúdióban. Az egyik prezentációt egy extra elem tette még izgalmasabbá, az egyik versenyző ugyanis eljegyezte a barátnőjét a LEGO Masters stúdiójában.

Martina immár menyasszony - Fotó: Sajtóklub

Martina immár menyasszony – Fotó: Sajtóklub

Amikor Martina és Donát bemutatták, hogyan sikerült megépíteniük a Parlamentet LEGO kockákból, a prezentáció vége különösen izgalmasra sikerült. Donát egy plusz elemmel szerette volna kiegészíteni az építményüket: előkapott egy gyűrűt, hogy utána féltérdre ereszkedhessen.

Elmondhatatlanul boldog vagyok és nagyon örülök neki, hogy úgy gondolta, hogy én leszek a számára a tökéletes. Az elején nem fogtam fel, hogy mi történik. Amikor Donát a monológja végén azt mondta, hogy ‘innen még valami hiányzik’, hirtelen lefagytam és nem tudtam elképzelni, hogy abban a 6 órában, mit nem lehetett rátenni. És amikor ennek az egész meglepetésnek a végére értünk, akkor úgy voltam vele, hogy igen, nagyon megérte ez a ‘kis’ lehagyott jelenet, minden percét és pillanatát felülmúlta” – vallotta be utólag a kamerák előtt Martina.

A jövő heti adásban már a döntő jön, ahol végre kiderül, melyik páros viszi haza a 10 millió forintos fődíjat. Balázs és Eszter, Erzsébet és Péter, valamint Fecó és Kristóf csapnak össze egy végső építésen egymással.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top