nlc.hu
Szabadidő

A mikrós táska

Piacra dobták a mikrós táskát, már útközben is felmelegíthetjük az ételt

Nyáron hűtőtáskaként is funkcionál.

Megalkották a világ első mikrohullámúsütő-táskát, amit akár úton-útfélen is használhatunk ételek felmelegítésére. A Sanki Consys által kifejlesztett Willtex „Willcook” mikrótáska úgy néz ki, mint egy stílusos laptoptáska, de a belsejében akár 80 Celsius fokos hőmérsékletre is képes felmelegíteni bármit, amit a belsejében tárolt. A táska mindössze 160 grammot nyom, míg az újratölthető akkumulátorcsomag további 120 grammot.

Nagyon dizájnos - Fotó: odditycentral.com

Nagyon dizájnos – Fotó: odditycentral.com

A Willcook mikrohullámú sütőtáska mögött egy igazi újítás rejlik: a hőt termelő intelligens szövet, amely elektromos vezetékek és vezetőszálak kombinációja. Rugalmas és könnyű, mint a hagyományos ruha, ugyanakkor gyors és egyenletes melegítést biztosít.

A mikrótáska a bekapcsolás után 5 perc alatt már eléri a 80 fokot, de a felhasználók egy okostelefon-alkalmazáson keresztül 40 és 250 fok között állíthatják be a hőmérsékletet. A táskához járó akkumulátorcsomag teljes feltöltéssel 8 órát bír, és a táska oldalán lévő zsebben kell elhelyezni.

A működésének a menete - Forrás: odditycentral.com

A működésének a menete – Forrás: odditycentral.com

Innovatív anyagának szigetelő tulajdonságai miatt a Willcook táska nyáron kiválóan alkalmas italok hűtésére.

(via)

Ez is érdekelhet Mikrohullámú sütő Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top