nlc.hu
Szabadidő

Valóra váltotta a diákok karácsonyi kéréseit a tanárnő

Csodát tett a gimis tanárnő: valóra váltotta a diákjai karácsonyi kívánságait!

A Las Vegas-i tanárnő könnyek között kért segítséget a Tiktokon, az internet népe pedig vette a lapot.
Csodát tett a gimis tanárnő: valóra váltotta a diákjai karácsonyi kívánságait!

„Csak azt az egyet szeretném kérni, hogy idén mindenkinek teljesüljön a kívánsága” – írta a Las Vegas-i Desert Pine Gimnázium egyik diákja arra az kérdésre, mit szeretne idén karácsonykor. Az amerikai gimnáziumban – aminek legalább 3000 tanulója van – mostanra már hagyománnyá vált, hogy az ünnepek idején a tanári kar összegyűjti a diákok kívánságait, és lehetőségeik szerint valóra váltanak néhányat.

A gimnázium egyik angoltanára, Cheri Guy idén először vett részt a kezdeményezésen, és ahogy a Today.com amerikai hírportálnak elárulta, már az első néhány kívánságot olvasva összeszorult a szíve. 

Volt, aki ételt kért, más ajándékkártyát, hogy meglephesse édesanyját, megint más egy fekete cipőt, hogy ne fázzon a lába

– sorolta Cheri, majd hozzátette, megdöbbentette, hogy a diákjai közül milyen sokan élnek nehéz körülmények között, nélkülözve.

A tanárnő úgy döntött, a Tiktok népét hívja segítségül, hogy idén először mindenki kívánságát teljesíthessék a gimiben. „Ha a tanári kar minden tagja csatlakozna és mindenki teljesítene egy kívánságot, akkor se tudnánk meglepni mindenkit” – mondta kétségbeesetten zokogva a videóban, majd arra kérte követőit, hogy osszák meg a felvételt, hogy minél többekhez eljuthasson a segítségkérése.

És az internet népe vette a lapot. Cheri videója vírusszerűen terjedni kezdett, nem sokkal később pedig érkezni kezdtek az első csomagok a Desert Pine gimibe. „Annyi csomag érkezik minden nap, hogy napjában többször kell fordulnom, hogy mindet el tudjam hozni” – mesélte a boldog tanárnő, aki a küldeményeket most az otthonában szortírozza, hogy a végén minden tanuló kaphasson meglepetést.

Alig várom, hogy lássam a reakciójukat. Hiszek benne, hogy a tudat, hogy kis túlzással az egész ország összefogott értük, megváltoztathatja nem csak a karácsonyukat, de az életükhöz való hozzáállásukat is.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top