nlc.hu
Szabadidő

700 ezret szakíthat, aki megnéz 12 karácsonyi filmet

700 ezret fizet egy cég annak, akik vállalja, hogy megnéz 12 karácsonyi filmet

Még mielőtt: ez nem egy szokatlan álláshirdetés! Ez egy kőkemény verseny!
700 ezret fizet egy cég annak, akik vállalja, hogy megnéz 12 karácsonyi filmet

2000 dollárt, vagyis ma árfolyamon átszámítva, kicsit kevesebb mint 700 ezer forintot fizet a BloomsyBox nevű cég annak a szerencsésnek, aki vállalja, hogy önként megnéz és véleményez 12 karácsonyi filmet a Hallmark kínálatából – írja cikkében a upi.com.

Az – egyébként online virágrendelésben utazó – cég felhívásából kiderül, hogy a szerencsés kiválasztott bőséges mennyiségű forró kakaót, valamint két pár bolyhos zoknit is kap ajándékba, hogy garantáltan biztosítva legyen számára a meghitt filmezés élménye.

Túl szép, hogy igaz legyen? Nos, valóban. A fenti felhívás ugyanis nem álláshirdetés, hanem egy verseny: a jelentkezők először megnézik, majd megadott szempontok alapján véleményezik a 12 Hallmark-filmet, amik között olyan örökzöldek is helyet kaptak, mint a 2008-as The Most Wonderful Time of the Year és a 2017-es Christmas Train.

A győztest, aki a pénz, a kakaó, a zokni és az élmény mellett még egy ingyenes, 12 hónapos előfizetéssel is gazdagodik a virágküldő cég jóvoltából, a beküldött vélemények alapján választják majd ki a jelentkezők közül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top