nlc.hu
Szabadidő

Barátok közt szereplők kvíz

Kvíz: Képben vagy még, ki kicsoda a Barátok köztből?

Azt, hogy a Barátok közt főgonosza Berényi Miklós volt, még az is tudta, aki nem követte napi rendszerességgel a sorozatot. A többiekre is emlékszel még?

A Barátok közt első része 1998. október 26-án került adásba, és onnantól kezdve kisebb-nagyobb megszakításokkal kísérhették figyelemmel a Berényi család és a többiek szövevényes mindennapjait.

Berényi Miklós és Juli a Barátok köztben

Fotó: Fotocentrál.hu – Sajtóklub RTL Klub / Nagy Botond

A sorozat 23 éven át tartott, az utolsó epizódot 2021. július 17-én sugározták. A kicsivel több mint két évtized alatt Magyarország legkedveltebb sorozatává nőtte ki magát a produkció, ami a színészek és a stábtagok valódi életébe is sok változást hozott.

Voltak, akik a forgatásokon szerettek egymásba (Balogh Edina színésznő és a sorozat zenei producere, Som Krisztián, akiknek két „Barátok köztös” gyereke is született, vagy Farkasházi Réka és Németh Kristóf, akiknek románca ugyan nem volt hosszú életű, de ettől még nagy port kavart), és akadtak olyanok is, akik beálltak a készítők táborába. Az Imrét játszó Kinizsi Ottó például rendezőként folytatta a munkát, miután karaktere eltűnt a képernyőről.

Lássuk, benned mennyire hagyott mély nyomot a Barátok közt!

Tudod még, milyen szálak fűzték össze a Barátok közt szereplőit?

Barátok közt logó

Több mint 2 éve nincs hír arról, mi történik a Barátok közt szereplőinek háza táján, most viszont próbára teheted, mire emlékszel a legendás sorozatból!

Nyitókép: Fotocentrál.hu – x Archívum Story-Best

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top