nlc.hu
Szabadidő

Idős műkorcsolyázó pár a Műjégen

Lájkok millióit kapják a TikTok új magyar sztárjai

A városligeti műjégpályán táncoló párt tízmilliók látták eddig.

Öt és félmillió lájkot is kapott eddig TikTokon az a magyar nyugdíjas pár, akik rendszeresen jégtánc gyakorlatokat mutatnak be a városligeti műjégpályán. Egyik videójukat eddig több tízmillióan nézték meg. Patai Mara és Gombos László – akikről az nlc videót is forgatott – tíz éve jár korcsolyázni a műjégre. Az utóbbi napokban nagyon felkaptak róluk a közösségi médiában egy TikTok-videót, amit eddig tízmilliók láttak.

“Úgy megyünk fel a jégre, mint a rokkantak,

és úgy jövünk le, mint a hús-vér emberek. Hát ez a boldogság, annyira jó, hogy örömünkben mindjárt szétpukkadunk” – mondta el nekünk korábban Gombos László.

Lájkok millióit kapják a TikTok új magyar sztárjai

Patai Mara fiatalon korcsolyázott, de sérülése miatt abbahagyta, egészen nyugdíjas koráig. Gombos László tíz évesen, a csepeli sportpályán kialakított jégpályán szeretett bele a korcsolyázásba.

Felesége elvesztése, egyben harminc év kihagyás

után ment fel ismét a jégre. “Marával ekkor kezdtünk el táncolni, a keringő pedig összehozott minket és akkor éreztem, hogy nem lehet elengedni Mara kezét” – mesélte nekünk a videóban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top