nlc.hu
Szabadidő

Unokájától tanult meg szörfözni a 80 éves nagymama - video

Unokája tanította meg szörfözni a 80 éves nagymamát – videó

Óriási siker lett a videó, ami az első óráról készült.

Egy 80 éves nagymama bebizonyította a világnak, hogy soha nincs késő, nemrég ugyanis megtanult szörfözni. Donna Holmes tavaly novemberben a családjával a Fidzsi-szigeteken vakációzott születésnapja alkalmából, és az unokája, Brisa Hennessy egyik nap megkérte, hogy tartson vele.

Brisa már korábban elhatározta, hogy megtanítja nagymamáját, hogyan kell szörfözni, de az utolsó pillanatig nem árulta el neki, mit is tervelt ki még otthon, írja a Good Morning America

Az idős hölgy szerencsére azonnal igent mondott, nem csoda, hiszen amióta unokája szörfözni kezdett, azóta figyelemmel kíséri fejlődését, a versenyein is ott szokott lenni, és mostantól végre együtt is űzhetik ezt a sportot.

Brisa Hennessy bevallása szerint Donna Holmes egyébként is nagyon aktív életet él, táncol, jógázik, kerékpározik, túrázik és meditál. „Szerintem az őszinte kíváncsiság és a kitörő életkedv tartja őt fiatalon” – tette hozzá.

Brisa Hennessy nagymamájával szörföl

Brisa Hennessy és Donna Holmes (Instagram/Brisa Hennessy)

Hozzátette, ugyan nagymamája nagyon fiatalos, de hihetetlenül bölcs is, és szerencsére mindent meg tudnak beszélni egymással. „Ő a legjobb barátom és legnagyobb példaképem” – mondta, és kiemelte, reméli, hogy Donna Holmes története másokat is inspirált majd.

„Az élet olyan rövid, ezért tegyük meg, amire vágyunk, ne habozzunk. Nyitott elmével, szívvel és kíváncsi lélekkel minden lehetséges!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top