Ők voltak az évek során Semir Gerkhan társai a Cobra 11-ben

R. V. | 2024. Január 12.
Erdogan Atalay, azaz Semi Gerkhan lassan 30 éve rója az autópályát a Cobra 11-ben – az évek alatt számos nyomozótársat kapott, mutatjuk őket.

„Körzetük az autópálya, tempójuk halálos.”  A mondat, amit ha meghallunk, azonnal a Cobra 11 és persze Semir Gerkhan jut eszünkbe. Az Erdogan Atalay által megformált nyomozó az autópályarendőrség oszlopos tagja, aki az állandóságot képviseli a felrobbanó autók folyton változó őrületében. Ő az, aki már a sorozat 1996-os indulása óta jelen van, és rendíthetetlenül göngyölíti fel egymás után az ügyeket.

A kitartó rendőri munkát azonban nem lehet egyedül végezni. Semirnek mindig van egy társa, akire bármiben számíthat – még akkor is, ha időről időre lecserélik őket. Nem véletlenül jutottak eszünkbe a Cobra 11 nyomozójának partnerei: még mindig nem tértünk magunkhoz a tragikus balesetet szenvedett Christian Oliver halálának híréből. Az ő emlékére gyűjtöttük össze, vele együtt kik szolgáltak együtt Semir Gerkhannal.

Nézd meg Semir társait az alábbi galériában!

Erdogan Atalay Johannes Brandrup nlc

1996-ban Semir Gerkhan, azaz Erdogan Atalay a Johannes Brandrup által alakított Frank Stolte főfelügyelő oldalán kezdte meg a karrierjét az autópályarendőrségnél. Brandrupot azonban az első évad után lecserélték. (Fotó: Profimedia)

Erdogan Atalay Mark Keller nlc

Őt váltotta Mark Keller. A karakterét, André Fuxot később megsebesítette egy szigony, és eltűnt a tengerben. 14 év után Keller egy epizód erejéig visszatért: Semir és egykori partnere a 23. évad nyitórészében találkoznak újra az Alpokban. (Fotó: Profimedia)

Erdogan Atalay René Steinke nlc

1999-ben Tom Kranich szerepében megérkezett René Steinke. Ő első körben 2003-ig volt Semir társa, majd később, 2005-ben visszatért még két év erejéig. (Fotó: Profimedia)

Erdogan Atalay Christian Oliver nlc

A nemrégiben tragikusan elhunyt Christian Oliver 2003 és 2004 között szerepelt a Cobra 11-ben. Karakterét Jan Richternek hívták. (Fotó: Profimedia)

Erdogan Atalay Burkhard Gedeon nlc

Burkhard Gedeont a Rex felügyelőből is ismerheted, pedig Chris Ritter nyomozóként Semir partnere is volt 2007 és 2008 között. (Fotó: Profimedia)

Erdogan Atalay Tom Beck nlc

Burkhard utódja Tom Beck, alias Ben Jäger főfelügyő volt. Ő 2013-ban hagyta ott a sorozatot, hogy a zenei és filmes karrierjére koncentrálhasson. (Fotó: Profimedia)

Erdogan Atalay Vinzenz Kiefer nlc

A helyére Vinzenz Kiefer érkezett. Négy évadon keresztül alakította Alex Brandtet. (Fotó: RTL Sajtóklub)

Erdogan Atalay Daniel Roesner nlc

2016-ban ismerhették meg a nézők Semir új partnerét, Paul Rennert, akit Daniel Roesner keltett életre egészen 2020-ig. (Fotó: Profimedia)

Erdogan Atalay Pia Stutzenstein nlc

Egészen a 26. évadig kellett várni, hogy Semir egy női társat is kapjon. Victoria Reisinger nyomozót Pia Stutzenstein formálja meg. (Fotó: Instagram/@piastutzenstein)

via

Exit mobile version