nlc.hu
Szabadidő

Nagy Feró eldöntötte: ez lesz a Beatrice sorsa

A szülinapos Nagy Feró elárulta, mi lesz a Beatrice sorsa a fia kilépése után

Nagy Feró ma ünnepli a 78. születésnapját. Nagy buli nem lesz, de azt elárulta, mi lesz a Beatricevel, miután a fia és egy másik zenész is távozott a zenekarból.

Volt idő, amikor már a negyvenesekről is azt gondolta, hogy öregek, erre most megélte a 78. életévét. Bár akartak neki nagy bulit szervezni az ünnepre, ő inkább azt kérte, hogy erre majd a 80. születésnapján kerítsenek sort – mondta el a zenészlegenda a Borsnak.

Nagy Feró

Nagy Feró a Sztárban sztár felvételén 2018-ban (fotó: Fotocentral/Birton Szabolcs)

Feró nem tagadta, hogy az év nem indult könnyen, hiszen a fél Beatrice kilépett mellőle, a fia, Hunor mellett egy másik zenész is távozott. Állítása szerint a szomorkodása mindössze egyetlen napon át tartott, és persze megfordult a fejében az is, hogy ezek után ne működtesse tovább a zenekart. Szerencsére ezen gyorsan túllendült, és úgy érezte, túllépve ezen egy új Beatrice lemezt kell csinálnia.

Három nóta el is készült, teljesen odavagyok érte. Fiatal emberekkel kezdtem el szövetkezni, felrázták a fáradt, öreg szívemet. Éjjel-nappal dolgozom, hogy gyorsan haladjunk, és reményeim szerint február végén, március elején meg tud jelenni.

Nagy Feró rengeteget dolgozik, és szerencsére az egészsége is rendben van, semmi nem akadályozza tehát a munkában. Azt szokta mondani, hogy a fokhagyma és a pálinka a titok. Bár az utóbbit szereti, sosem volt a rabja: van, hogy két hónapon át egy kortyot sem iszik. Ha úgy adódik, nagyon jól bírja alkohol nélkül is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top