nlc.hu
Sztárok

Beatrice

Nagy Feró fia otthagyta a Beatricét, ám nem csak ő lépett ki

Két tag is távozott.

Nagy Feró fia, Nagy Hunor Attila, a zenekar dobosa a csapat közösségi oldalán közölte, hogy 13 év után otthagyja a Beatricét. Bár a rajongók próbálták kommentben megkérdezni tőle, mi áll a döntés hátterében, egyelőre nem tudni az okokat.

„13 év után saját döntésből távozom a Beatricéből, tudatosan, barátsággal és tisztelettel! Nagyon sok hálával tartozom a zenekarnak, akik az elmúlt 13 /+12/ év során velem álltak a színpadon, a barátoknak, akiket ez alatt ismertem meg. Nagyon sok hálával tartozom a közönségünknek, akik kitartottak mellettünk minden helyzetben, akik között szintén rengeteg igaz barátot tisztelhetek. Rengeteg hálával tartozom az Édesapámnak, aki számomra örök példakép, aki segített elindulni azon az úton, amin szeretnék a továbbiakban is járni. Az okokról szeretnék nektek beszélni mélyebben, amint megtalálom a megfelelő módot és csatornát, hogy ezt kellőképpen át tudjam adni. Bízom a mielőbbi találkozásunkban!” – írta a Facebookon Nagy Hunor Attila. Nem sokkal később a zenekar gitárosa, Kékkői Zalán is bejelentette a távozását.

„Gyerekkorom egyik legnagyobb kedvence volt a Beatrice, és megtisztelő, hogy 2018-ban a zenekar tagjává válhattam. Az első koncertünk ráadásul a 40. szülinapi koncert volt az Arénában. December elején pedig a 45.-ket ünnepeltük az MVM Dome-ban. Az elmúlt, több mint 5 évben nagyon sok új ismerősre, barátra leltem, és szuper közös élményeket gyűjtöttünk, amikre mindig örömmel fogok emlékezni. Ölelés a teljes stábnak! Mindenkinek a legjobbakat kívánom és remélem, hamarosan újra találkozunk.”

Hogy kik lesznek az új tagok, egyelőre nincs hír. 

Nagy Feró

Nagy Feró (Fotó: Sajtóklub RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top