nlc.hu
Sztárok

Nagy Feró visszavett a tempóból

Nagy Feró visszavett egy kicsit a tempóból: „Régen én csináltam a zenekar ügyeit, de ma már semmi dolgom…”

A frontember rájött, hogy ˝nélküle is megy a világ˝, így néhány esetben átadta a stafétát feleségének és fiának, Botondnak.

Nagy Feró a családi élete mellett a zenekara pénzügyeinek menedzseléséről is beszélt az elmúlt időszakban. Kiderült, hogy a 78 éves zenész egy ideje már átadta a stafétabotot ilyen téren a családtagjainak, elsősorban az ezekhez való türelem hiányában.

A nagyobbik fiam, Botond a zenekar és az én menedzserem is. A feleségem, Ági pedig az itthoni pénzügyi helyzetet tartja rendben. Régen én csináltam a zenekar ügyeit, de ma már semmi dolgom. Vége a bulinak, és koccintunk a polgármesterrel

– árulta el a zenész a Ripostnak, és azt sem tagadta, hogy bár eleinte megpróbálkozott az anyagiak táblázatba való rendezésével, de hamar rájött, hogy ehhez nincsen elég türelme. 

„Nélkülem is megy a világ, kifejezetten élvezem, hogy ennyi segítségem van” – tette hozzá.

Nagy Feró

Nagy Feró (Fotó: Vörös Szilárd)

Még így is rengeteg a tennivalója

Feró azonban mindezek ellenére is rengeteget dolgozik, és szerencsére az egészsége is rendben van, semmi nem akadályozza a munkában. Azt szokta mondani, hogy a titka a fokhagyma és a pálinka fogyasztásában rejlik. Bár az utóbbit szereti, sosem volt a rabja: van, hogy két hónapon át egy kortyot sem iszik. Ha úgy adódik, nagyon jól bírja alkohol nélkül is.

Feró év elején nem tagadta, hogy a 2024-es éve nem indult könnyen, hiszen a fél Beatrice kilépett mellőle, fia, Hunor mellett egy másik zenész is távozott a zenekarból. Állítása szerint a szomorkodása mindössze egyetlen napon át tartott, és persze megfordult a fejében az is, hogy ezek után ne működtesse tovább a zenekart. Szerencsére azonban ez nem így történt, sőt, olyan gyorsan feldolgozta a történteket, hogy még egy új Beatrice lemez készítésébe is kezdett!

„Három nóta el is készült, teljesen odavagyok érte. Fiatal emberekkel kezdtem el szövetkezni, felrázták a fáradt, öreg szívemet. Éjjel-nappal dolgozom, hogy gyorsan haladjunk, és reményeim szerint február végén, március elején meg tud jelenni.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top