nlc.hu
Sztárok

Megszólalt Nagy Feró a fia távozásáról

Így reagált Nagy Feró, hogy a fia is kilépett a Beatrice-ből

Nagy Hunor Attila 13 év után távozik a zenekarból.

Mint arról beszámoltunk, a Beatrice két oszlopos tagja is otthagyja a zenekart. Egyikük Nagy Feró fia, Nagy Hunor Attila, az együttes dobosa. A zenekar frontembere reagált a fia távozásával kapcsolatban. Elmondása szerint az egyik szeme sír, a másik nevet.

Nagy Hunor Attila

Nagy Hunor Attila és Nagy Feró a Hogy volt?! című tévéműsor felvételén 2019-ben – MTVA Fotó: Zih Zsolt

Nagy Feró bevallotta, érzékenyen érinti, hogy a fia kiszáll, de valójában várta már, hogy megtörténjen. „Ez egy teljesen természetes folyamat része. Tudtam, hogy Hunor életében eljön majd a pillanat, amikor elkezdi keresni a saját útját és megpróbál a hozzá közelebb álló műfajokban alkotni valamit” – magyarázta a Borsnak a  77 éves énekes.

Belátta, hogy ennek most jött el az ideje. „Boldogan fogom nézni, ahogy a fiókám szárnyal” – jelentette ki Nagy Feró, hozzátéve: boldogan emlékszik vissza arra a 13 évre, amit a fiával tölthetett el a színpadon.

Hunor amúgy évek óta fontolgatta már a Beatrice-ből való kilépést, most látta elérkezettnek az időt a váltásra. „Úgy éreztem, hogy más úton kell járjak, mint ahogy a zenekar tart. (…) Kicsit ki szeretnék lépni édesapám árnyékából. Ezt már elég régóta tervezgettem” – indokolta a story.hu-nak. Fontosnak tartja leszögezni, hogy nem konfliktus áll a kilépése hátterében: „Éreztem magamon, hogy kicsit szűk a tér, és más irányba szeretnék menni, mint a zenekar. (…) Úgy egészséges, ha az ember nem egy zenekarból megy nyugdíjba.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top