nlc.hu
Szabadidő

A .... szomszéd tehene nézettsége

Katasztrofális az RTL új sorozatának a nézettsége

Napok alatt bezuhant.

Négy nap alatt a nézői fele elhagyta az RTL új sorozatát, …a szomszéd tehenétszámolt be a SorozatWiki a nézettségi adatok alapján.

a szomszéd tehene

Béla és Laci ellenségeskedése már alig érdekli a nézőket – Fotó: Sajtóklub

Január 1-jén (hétfőn) jól nyitott és megverte a TV2 vetélkedőjét. A napi sorozat a nyitóepizódjával a heti toplista 7.  helyén végzett. Kedden már csak közepes, szerdán nagyon gyenge, csütörtökön gyenge, pénteken pedig katasztrofális adatokat ért el a ... szomszéd tehene. Mint a portál megjegyzi, azt, hogy az utóbbi napon mennyire bedőlt a sorozat, jól mutatja, hogy 4 nap alatt elvesztette nézőinek több mint felét.

A … szomszéd tehene amúgy Kalamár Tamásnak – a Barátok közt, Szeress Most!, Oltári csajok és a Bátrak földje producerének, showrunnerének  – a legújabb telenovellája, amelyben Fodor Zsóka is visszatért a képernyőre.

A történet szerint két kis család él a szép Aranyfészek Lakóparkban. A sorozat két főszereplője, Laci, az eladósodott, de nagy lábon élő konditerem-tulaj és Béla, egy háromtagú könyvelőiroda szorgalmas tulajdonosa kiskoruk óta elválaszthatatlan jóbarátok. Egy napon azonban éket ver közéjük a pénz. Barátból lesz a legjobb ellenség: Laci és Béla minden eszközt bevetnek, hogy megleckéztessék a másikat. A küzdelem azonban elfajul, Laci és Béla pedig bármi áron le akarja győzni egymást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top