nlc.hu
Szabadidő

Sorozatajánló 2024-re

Ezeket a sorozatokat várjuk legjobban 2024-ben

Hamarosan indul az új év, és benne olyan újdonságok és kedvencek, amiért érdemes lesz a streamingplatformokat izzítani! Mutatjuk őket!
Bridgerton

2023 is bővelkedett nagyszerű sorozatokban – lásd Daisy Jones & The Six, a Loki második évada vagy a The Last Of Us –, de nagyon úgy fest, hogy 2024 még ezen is túltesz majd, ugyanis rengeteg remek szériát ígér nekünk. Lesznek újdonságok, de régi kedvencek is visszatérnek, amikért nem győzünk elég hálásak lenni.

A háromtest-probléma

David Benioff és D. B. Weiss már a Trónok harcával bizonyították, hogy valamit tudnak, úgyhogy új, sci-fi sorozatuk is olyan, aminek érdemes esélyt adni. A háromtest-probléma Cixin Liu kínai író megegyező című regényadaptációjából készült és egy egészen szövevényes időutazásra invitál, ahol napjaink egyik nanokutatással foglalkozó mérnöke, Wang Miao érdekes nyomokat talál egy számítógépes játék kapcsán, ami több tudós öngyilkosságára is választ ad. Ez így nagyon lekerekített, ennél sokkal izgalmasabb a sztori, már csak azért is, mert több, a Trónok harcából megismert kedvenc is felbukkan benne. Az első rész március 21-én debütál.

Bridgerton (3. évad)

Sokan reménykedtek abban, hogy a Netflix a korábbi évekhez hűen 2023 karácsony környékén kijön a kosztümös szappanopera folytatásával, de nem így lett. Sőt, nem elég, hogy várnunk kell május 16-ig, amíg Penelope és Colin szerelembe esését megnézhetjük (azaz csak Colinét, hiszen Pen már évek óta titkon rajong érte), de mindezt két részletben kapjuk, a második felvonás június 13-án érkezik. Addig is itt van minden, amit tudni szeretnél az új történetszállal kapcsolatban.

Stranger Things

A Stranger Things legutóbbi évadának utolsó része olyan cliffhangerrel zárult, hogy szinte kínzással ért fel, hogy a záróakkordra megint éveket kell várni. Ugyanakkor az a jó hírünk van, hogyha minden jól megy, idén végre megkapjuk a magyarázatot mindenre, ami Hawkinsban történt. Az elméletek egyébként nagyon vadak, a rajongói teóriák legalább akkora esélyt látnak abban, hogy Will visszakényszerül az Upside Downba, mint abban, hogy El nem éli túl a végkifejletet. Pontos dátumot még nem közölt a Netflix, de mivel a Bridgerton harmadik évadát is csak nemrég harangozták be, van rá esély, hogy már az év elején megkapjuk a premier dátumát.

Éjszakai szolgálat

2016 egyik nagy dobása volt John le Carré kémregényének az Éjszakai szolgálatnak a minisorozat-adaptációja, és most minden jel arra mutat, hogy az egykori katonatiszt, Jonathan Pine visszatér. Bár pontos dátum még nincs, és a történettel kapcsolatban sem közöltek részleteket, az biztos, hogy Pine-t ismét sokak kedvence, Tom Hiddleston fogja alakítani. Nem tudjuk, te hogy vagy vele, de a színész neve nekünk biztosíték arra, hogy ismét egy remek bűnügyi szálra számíthatunk.

The Penguin

A DC-vel nagyon könnyű lukra futni sorozatok terén is, de az a helyzet, hogy Colin Farrell neve elég ahhoz, hogy az ember adjon egy esélyt (vagy kettőt) a The Penguinnek. Premierről ebben az esetben sincs hír, viszont az HBO Max lehozott egy trailert, benne a pszichopata bűnözőt játszó Farrellel, aki a 2022-es Batmanből már ismert Oswald Cobblepot bőrébe bújik bele. A maszkmesterek ezúttal is kitettek magukért, a színész pedig láthatóan brillírozik a gonosztevő szerepében.

Acolyte

A Star Wars fanok örülhetnek, ugyanis újabb történet bontakozik ki a Csillagok háborúja univerzumban. Az Acolyte a Köztársaság világának utolsó napjaiba kalauzolja el a nézőket, bemutatva, hogy a feltörekvő sötét erők hogyan jutottak hatalomra. Ne hidd, hogy már mindent (is) tudsz erről a világról, mert a SW filmek előzménysorozata bőven tartogat meglepetéseket.

Masters of the Air

Te is rajongva szeretted Az elit alakulatot? Akkor a Masters of the Airt ne hagyd le a listádról. A történet szerint az Egyesült Államok hadseregének 100. bombázócsoportja van a fókuszban, az ő mindennapjaikat követhetjük végig részről részre. Ami pedig a szereposztást illeti, igazi feltörekvő gárdát toboroztak össze, a főszerepben Austin Butlerrel, de Barry Keoghan, Ncuti Gatwa, Callum Turner és Jude Law fia, Raff Law is szerepet kapott a szériában. Az első rész január 26-án kerül az Apple TV+ műsorára, és ha eddig nem mondtuk volna, Spielberg és Tom Hanks a producerei, akárcsak az eredeti felállásnak.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top