nlc.hu
Szabadidő

Balul sikerült plasztikai műtét

Nagyon ráfaragott: kisebb lett a férfiassága a nagyobbító műtét után

A dühös üzletember hatmillió forint értékű török líra kártérítést követel.

12 centis nemi szervének megnagyobbítása mellett döntött egy török bankár, de bár ne tette volna, mivel férfiassága még kurtább lett egy centivel a plasztikai műtét eredményeképp – írja a Daily Mail.

A bankárt saját állítása szerint az orvos

Nagyon ráfaragott: kisebb lett a férfiassága a nagyobbító műtét után

legalább három centi bónusz-pénisz ígéretével

kecsegtette, ám  – fájdalom! – a két éve elvégzett műtét balul sikerült. A bankár szerint férfiassága kisebb és hegekkel tele lett, amiért körülbelül hatmillió forint értékű

kártérítést követel plasztikai sebészétől.

Az első balul sikerült beavatkozás után egy második eljárás helyrehozta a problémát, a nemi szerv valóban hosszabb lett. Az elhibázott műtét viszont hónapokig tartó fájdalmakkal járt, egy hónapig járni sem tudott, hegei pedig a máig láthatóak. A plasztikai sebész a fenti állításokkal szemben viszont tagadja, hogy konkrét, méretekre vonatkozó kijelentést tett volna a pénisszel kapcsolatban. Azt az állítást is

vitatja, hogy páciense nemi szervét megrövidítette volna.

A páciens anatómiai felépítése miatt viszont adott volt a lehetőség, hogy a műtét révén az átlagosnál kisebb növekedést érnek el – magyarázta a sebész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top