nlc.hu
Trend

Belehalt a fenékplasztikába

Belehalt a fenékplasztikába a 26 éves anya

Néhány nappal azután, hogy brazil fenékplasztikát csináltatott egy törökoszági klinikán, meghalt a fiatal nő.

A 26 éves, brit Demi Agoglia egy isztambuli plasztikai klinikán végeztetett brazil fenékplasztikát. Mielőtt visszautazott volna hazájába, még meg kellett volna jelennie egy vizsgálaton a sebészénél. Épp a klinikára tartott, amikor szívroham kapott a taxiban. Vele volt élettársa, Bradley Jones is, aki azonnal megkezdte az újraélesztését, életét azonban sem ő, nem pedig a kiérkező mentők nem tudták megmenteni. Az orvosok szerint a szívroham a plasztikai műtét szövődményeként következhetett be.  

„Tragikus, ami történt. Egyszerűen sokkos állapotban vagyunk. Elment Isztambulba, hogy megcsináltassa. Korábban a fogait is ott csináltatta meg. Senki nem akarta, hogy odamenjen – nyilatkozta a nő bátyja, Carl a The Sunnak.

Műtét

Illusztráció: Getty Images

A háromgyermekes anya azért választotta az isztambuli klinikát, mivel ott jóval olcsóbban kínálják a beavatkozást, mint amennyibe az Nagy-Britanniában kerül. A fenékplasztika ára a szigetországban akár 10 ezer font, vagyis nagyjából 4,2 millió forint is lehet, míg Törökországban már 1,5 millió forintnak megfelelő összegért elvégzik. A statisztikák szerint egyébként ez a plasztikai műtét hordozza a legnagyobb kockázatot a szépészeti beavatkozások között.

„Sokan nem néznek megfelelően utána, csak a pénzre összpontosítanak, nem pedig a klinika minőségére vagy biztonságára –  mondta dr. Ahmed Alsayed plasztikai sebész a HullLive-nak. – Az Egyesült Királyság klinikáin be kell tartani a szakértelemre, a biztonságra és a tisztaságra vonatkozó legszigorúbb szabályokat. Senki nem lehet biztos abban, hogy külföldön olcsóbban is megkapja ugyanezt.” 

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top