nlc.hu
Szabadidő

Griselda Blanco élete

Hajmeresztő sztorival állt elő a véreskezű mexikói drogbárónő szeretője

Griselda Blanco volt toyboya még azt is elmesélte, hogyan feküdtek le először.

A kolumbiai kislányból Miami drogbárónőjévé előlépett bűnöző nem mindennapi élettörténetet mondhat magáénak. Griselda Blanco sztorija a Netflixet is megihlette, sorozatot készítettek az életéről: a vásznon a Modern család egyik főhőse, Sofia Vergara játssza a kegyetlen főszereplőt, akit hatalma csúcsán „kokain nagyinak” is hívtak.

 

Griselda hamar fejes ugrott bűnözői karrierjébe:

11 éves korában elrabolt egy gyereket, és amikor nem kapott érte váltságdíjat, lelőtte. Később háromszor is férjhez ment, ám állítólag mindhárommal végzett.

A húszas évei elején járó Charles Cosby 1991-ben kezdett levelezni Blancóval, miközben a nő börtönbüntetését töltötte; a negyvenes éveinek végén járó Blancót „idősebb, de nagyon vonzó” nőként írta le.

Elbűvölő párocska - a bal oldalon Griselda Blanco.

Elbűvölő párocska – a bal oldalon Griselda Blanco.

Miután a drogbárónőt 2012-ben meggyilkolták, Cosby is közlékenyebb lett kettejük viszonyának kulisszatitkaival kapcsolatban – beleértve a szexet is.

Az első találkozásukra Cosby mint kifejezetten „szürreálisra” emlékezett. A bűnöző „selyemmintás kabátot, gyapjú nadrágot és magassarkút viselt. Ki volt öltözve – rúzs, pirosító és kedvenc Paloma Picasso parfümje. Beszélgettünk egy ideig, csodálatos kapcsolat alakult ki köztünk.” Ennek részeként Blanco megvesztegette az őröket, hogy bejusson a börtönbe, ahol Griselda egy félreeső szobában várta.

„Volt ott egy összecsukható ágy, és mire megérkeztem, Griselda meztelenül feküdt rajta – emlékezett. Körülbelül 15-20 percig szexeltünk. 1500 dollárt fizetett.” Mivel ő volt a példaképem, csak vele akartam lenni” – árnyalta a képet Charles, miközben „Griselda szívtelen volt, ami nem tántorított el. Akkoriban én is ebben a világban éltem, amiben ő volt a legnagyobb hal.”

A Fekete Özvegynek és Kokain Keresztanyának is becézett asszony a Medellín kartell vezetője volt, nevéhez fűződik a Miamiba tartó csempészútvonalak kiépítése. A hetvenes években Amerikába emigrált, és kiépítette a drogterjesztői hálózatát, majd miután letartóztatták és elítélték, megszökött, és visszament Kolumbiába, ahol hamarosan drogbáróvá nőtte ki magát. Legerősebb időszakában havi 80 millió dollárt keresett, miközben állítólag több mint 200 ember kivégzéséhez volt köze. 1985-ben fogta el a rendőrség, de a kartellt a börtönből is tovább vezette. 2004-ben szabadult, 2012-ben egy motoros lőtte agyon Medellín utcáin.

Cosby szerint szeretője egója „akkora volt, mint Kalifornia”,

miközben imádkozott a beteg anyjáért, és azt is megpróbálta beadni a férfinek, hogy valójában nem is gonosz. Az imák összefértek nála véres felemelkedésével, ahogyan a kastélyában tartott orgiákkal is. Blanco és Cosby kapcsolata 1997-ben ért véget egy veszekedés után. Griselda Blanco ekkor tudta meg, hogy Cosby egy másik nővel találkozgat. Ezután bérgyilkost küldött Cosbyra, akit csak a golyóálló mellény mentett meg, miután egy autóból rálőttek – véres kapcsolatuk méltó lezárása gyanánt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top