nlc.hu
Szabadidő

Így néz ki most Theresa Caputo

Így él most Theresa Caputo, a szellemekkel csacsogó médium

Theresa elvált a férjétől, majd Los Angelesbe költözött, ahol celebekkel barátkozik, és még az ikonikus körmeitől is megszabadult.

Theresa Caputo sokáig a TLC csatornán volt látható. A Született médium epizódjaiban azt láthattuk, hogy az asszony bárhová ment, szellemeket látott/hallott, és beszélgetni kezdett velük. Így történt, hogy a helyi pékségben, az étteremben, de még a műkörmösnél is, valakinek az elhunyt rokonával „kommunikált”.

És, ha már a műkörmösnél járunk, Caputo évekig viselte ikonikus kacsacsőrre emlékeztető körmeit, amitől aztán 2020-ban megszabadult. Akkoriban sokkal visszafogottabb frizurát is viselt, ám a friss videókból az derül ki, hogy ismét olyan tupírozott frizurája van, ami még a 80-as években is extrémnek számított volna.

Theresa Caputo 2024-ben egy TikTok videóban.

Theresa Caputo 2024-ben egy TikTok videóban.

Theresa 2017 decemberében bejelentette, hogy 28 év után elválnak a férjével. A házaspárnak két felnőtt gyermeke van. Theresa a válás után Los Angelesbe költözött,- korábban New Jersey-ben élt – és immár a Lifetime csatornán csacsog a szellemekkel.

Galériánkban megnézheted, mennyit változott az évek alatt Theresa!

Theresa Caputo
Megnézem
Összes kép (4)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top