nlc.hu
Sztárok

Theresa Caputo, a Született médium élete

Diszkrétebb haj és köröm – Ennyit változott 10 év alatt Theresa Caputo, a Született médium

28 év után elvált a férjétől, alaposan megváltoztatta a külsejét, és továbbra is dolgozik a műsorán Theresa Caputo, a Született médium.

2010-ben egy harsány, tupírozott szőke hajú, látványos műkörömmel mászkáló, nagyon is szerethető karakter debütált a TLC csatornán. Theresa Caputo, a Született médium sztárja az elmúlt 10 évben 14 évadon keresztül lépett kapcsolatba, számára idegen emberek elhunyt családtagjaival, barátaival.  Közben annyi hajlakkot fújt a frizurájára, amennyitől még a legelvetemültebb poloska is meghátrálna, és felnevelt két gyermeket.

Theresa Caputónak három védjegye van: hogy beszél a halottakkal, a haja és a körme. Nos, a frizurája továbbra is tupírban gazdag, és valamivel hosszabb. Olykor már-már egészen hétköznapi!

Theresa Caputo HAJA

Theresa Caputo 2010-ben és 2020-ban. Kissé mintha visszafogottabb lenne (Fotó: TLC)

A kacsacsőrre emlékeztető körmeitől is megvált, és új stílust képvisel a kacsóin:

Theresa Caputo körme

Theresa Caputo körmei is sokat változtak az elmúlt tíz évben… (Fotó: Theresa Caputo/Instagram)

A médium, aki gyakran harapdálja az ajkát, még 1989-ben ment feleségül Larry Caputóhoz. Nagyon is boldog párnak tűntek, ezért volt akkora meglepetés, amikor 2017 decemberében bejelentették, hogy 28 év után elválnak. Az egyezkedés nem ment egyszerűen, de 12 hónap után végül sikerült pontot tenniük a kapcsolatuk végére. A házasságukból két gyermek született Larry Jr. és Victoria, akik mindketten rendszeres szereplői voltak anyjuk műsorának, egészen 2018-ig. „Amikor elkezdtünk forgatni, a gyerekek még fiatalok voltak. Aztán idővel felnőttek, főiskolások lettek és lediplomáztak. Építették a saját életüket. Már mindketten New Yorkban élnek” – mesélte egy interjúban két évvel ezelőtt Theresa. 

Victoria 16 éves gimnazista volt, amikor elkezdődött a Született médium, ma pedig huszonhat esztendős, boldog menyasszony, akinek a hírek szerint jövőre lesz az esküvője. Őt egyébként Khloe Kardashian kérte fel, hogy legyen modell a Good American nevű farmermárkájánál.  Ám nem ebből él. Fodrásznak, sminkesnek és kozmetikusnak tanult. Egy felkapott szalonban dolgozik New Yorkban, mint balayage specialista. 

Theresa fia, Larry Jr. harmincesztendős. Ő a Madison Square Garden Networks csatornánál helyezkedett el, mint a háttérmunkatárs. Az Instagram szerint ő is párkapcsolatban él.

Theresa férje állítólag Kaliforniában él.

Mindenki róluk beszélt, hol vannak most?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top