nlc.hu
Szabadidő

UFÓ volt a perbáli pusztában?

UFÓ-t fotózhatott Szabolcs a Pest vármegyei Perbálon

Egyesek szerint inkább gömbvillámról lehet szó.
fotózás

Az utóbbi időben többször is beszámoltak rejtélyes eseményekről Magyarországon, amelyeket sokan földönkívüliekhez kötnek. Most egy, Perbálon készült felvétel tartja lázban a netezőket. M. Mária az UFO észlelések Magyarországon nevű Facebook-csoportban osztotta meg nemrég a fia fotóját – írja a Bors, közzétéve az ominózus fotót.

Szabolcs éppen a naplementét fotózta a Pest vármegyei Perbálon, ám egy különös, zöld valamit is lencsevégre kapott. Mária szerint valószínűleg egy földönkívüli került fel a képre.

A kommentelők között azonban akad olyan, aki szerint inkább gömbvillám lehetett, amit Szabolcs lefotózott. Míg egy másik hozzászóló úgy véli, lidércfényről lehet szó, az ugyanis a földben lévő csontok bomlásakor fordulhat elő. Ám olyan vélemények is felmerültek, miszerint csupán pixelhiba, azaz a telefon kamerájának a hibája okozhatta.

Pár napja amúgy arról számoltunk be, hogy egy tiszaföldvári pár azt állítja, szelfiztek egy földönkívülivel. Utólag vették észre, hogy egy űrlény is rákerült a fotójukra. „Épp indultunk egy koncertre, már bezártuk a lakást és kint voltunk az udvarnál, amikor úgy döntöttünk, hogy készítünk egy közös képet” – idézte fel akkor a történteket Rita, aki először nem vett észre semmi furcsát a fotón, de amikor később ránagyított, akkor fedezte fel rajta az űrlényt. „Sokkot kaptam. A kép fényes nappal készült, még csak nem is este, az a lény pedig ott állt a házunkban” – hüledezett.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top