nlc.hu
Szabadidő

Rekordnyeremény közeleg: közel hatmilliárdot lehet nyerni az ötöslottón

Közeledünk a rekordhoz: jövő héten közel hatmilliárdot lehet nyerni az ötöslottón

Az eddigi legmagasabb főnyeremény 6 milliárd 431 millió 516 ezer és 10 forint volt még 2020-ban, és rohamosan közelítünk ahhoz, hogy átlépjük ezt az összeget.

Jó hírrel és rossz hírrel is szolgálhatunk a lottózóknak. A jó hír az, hogy egészen brutális nyereményösszeg gyülemlett fel, a jövő héten már 5,88 milliárd forintot tehet zsebre (pontosabban a bankszámlájára) az, aki eltalálja az öt nyerőszámot az ötöslottón, már ha nem kell osztoznia a nyereményén másokkal. A rossz hír? Ez amiatt lehetséges, mert ezen a héten nem volt telitalálat az ötöslottón.

500 euró

Jöhet a csúcsnyeremény? (fotó: Pixabay)

A négyes azért egész jól fizetett: 2 712 650 forintot tudhat majd magáénak zsebre 28 szerencsés játékos. A hármassal 32 ezret, a kettessel pedig 4145 forintot lehetett keresni. A nyerőszámok pedig az alábbiak voltak: 50, 54, 62, 75, 80.

A nyeremény szokásosnál gyorsabb felhalmozódásához és az emiatt beindult lottóturizmushoz az is hozzájárult, hogy idén változott a lottózás adózásának összege.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top