nlc.hu
Szabadidő

Boyzone zenekar visszatérése

Elképesztő ok miatt tér vissza a Boyzone

A kilencvenes évek zenekara focicsapatot vásárolna a koncertek bevételéből.

Ronan Keating, Shane Lynch és Keith Duffy összefogott, hogy bevásárolják magukat a félamatőr Chorley FC labdarúgócsapatába. Ezért a Boyzone idén nyáron több koncertet is ad majd a stadionjukban – írja a The Mirror.

Az 1993-ban alapított ír fiúegyüttes

egy ideje már tervezte, hogy újra koncertezne, amihez kapóra jön a 30. évforduló. A Boyzone-srácok koncertjeik remélt bevételét a hatodik ligás, lancashire-i Chorley FC részvényeinek megvásárlására fordítanák, a klub szombati, hazai FA Kupa meccse előtt pedig hivatalosan is bejelentik együttműködésüket.

Elképesztő ok miatt tér vissza a Boyzone

“Igazán fontos lépés a Chorley FC számára”

– lelkendezett egy szurkoló a The Mirrornak; szerinte a Boyzone – FC Chorley kooperáció ismertebbé tenné a várost és a csapatot is. “A srácok már most izgulnak. A Boyzone hatalmas hangulatot fog teremteni a szombati meccsen zenével, bulival, a futball és a közösség jegyében” – folytatta. “A Chorley FC 140 éves klub, Chorley pedig szuper hely, úgyhogy tökéletes befektetés a Boyzone számára.”

A zenekar a megállapodás részeként

rendszeresen koncertezni fog a Chorley FC stadionjában, a Victory Parkban. A focicsapat amúgy nemrég új tulajdonos és több részvényes birtokába került, a Boyzone pedig szintén részvénytulajdont kíván szerezni a focicsapatban, amit a klub szóvivője is örömmel nyugtázott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top